Babyto-Mom 12 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Biraz ev işi yapayım diyorum yarım saat ayakta duruyorum hop elim ayağım titriyor başım dönüyor zor yatağa yatıyorum. Midem de aşırı bulanıyor zaten. Böyle olan anneler var mı normal mi?
Busra34gms Babyto-Mom var canım 22. Haftadayım ara ara devam ediyorlar ben ilk 3 ay o yüzden annemde kaldık gidip su içince bile nefes nefese kalıyordum kalbim çarpıyordu halim yoktu 13. Haftadan itibaren azaldı ama ara ara oluyor hatta birazdan gidip kan vericem değerlerimi kontrol ettirmek için bazen vitamin eksikliği de bu tarz şeyler yaşamamıza neden olabiliyor
Meryemkale Babyto-Mom bzde 16+4 haftalığız aynısını bende yaşıyorum mide bulantısı hariç. Uzun süre ayakta aynı pozisyonda kalınca bulaşık yıkamak gibi kanda gölleşme oluyormuş bu da baş dönmesi ve bayılcakmış hissi yapıyormuş hamilelikte normal diyolar🤷♀️
Meryemkale Babyto-Momolucağını fark ettiğin an uzan ayaklarını biraz yüksekte tut bi 10 dakikaya normale dönüyo canım korkma kontrole gidince doktoruna da bi danışırsın