Gizmolata Feerihan bol bol dua edin inşallah en hayırlı zamanda geliyordur öyle dileğin , stres yapıp bebişide strese sokmayın☺️ Daha erken doğurup sağlıkla büyüten nice anneler var sakin olun inşallah sizin için en iyisi olucak🙏🏼
Hazalveannesi Feerihan bende 35+3 üm hep erken doğumdan korktum ama çok şükür 35 e kadar geldik sende korkma çok şükür 35.hafta kötü bi hafta dgl sağlıcakla kucağına al insallah sezeryan mi yapacaklar acaba
Selma23 Feerihan rabbim şifa versin inşallah korkmamaya çalışın olur mu ben 26 haftamdayım inanın o haftaları görebilmek için dua ediyorum çok küçük degil ki rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bebislerimiz Arkadasim 35 de doğurdu iki gun hastanede kaldilar o kadar cnm stres yapma erken gelesi gelmis 🧿
Kbranrr Feerihan bende 35+5 haftalığım kasılmalarım ve ağrılarım var bir haftadır dün nst de 90 larda bir sancım çıktı bugün tekrar hastaneye gidicez bakalım neolucak
Kbranrr Feerihan hm korkmayın bende sizinle aynı haftadayim büyük ihtimalle benim de doğum çok yakın Allah yardımcımız olsun genelde bu hafta doğan bebekler kuvezede pek girmiyor
Ayseninannesi Feerihan sağ salim doğurmayi nasip etsin Allah bizde 35+3 38i geçerse sezeryan olucaz o yüzden erken gelmesi için dua ediyoruz herşeyde bir hayır vardır
Unlukacar Feerihan canım bende 35+4 de doğum yaptım benimde suyum gelmişti hiç korkma zaten gelişimini tamamlamış oluyorlar bizimkiler fazla sabırsız çıktı canım 2 aylık olduk biz😍😍Sadece doğumun tadını çıkar canım Ağlama sesini duyunca İnan dünyalar senin olacak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Semga Unlukacar doktor bizede erken gelebilir diyo ins 35 36 . Haftaya kadar bekler diyor şuan 33 haftaligiz ilk gebeligm çok bel ağrısı ve hafif adet sancıları oluyo gün içinde kasılmalarım da var sizin nasildi
Yaylacicegii1_ Feerihan 35 hafta kötü bi hafta değil. Neden korkusuyosrdun küveze kalır diyemi yoksa doğumdan mi
Feerihan Yaylacicegii1_ aynen çıkarmışlardı emzirmiştiö bile ama tedbir amaçlı aldılar küveze hayırlısı inş çıkarız sağlıcakla bende sür sapmaklamuğrasıyorım
Unlukacar Semga canım valla benim hiç birşeyiö yoktu hatta 1 gün önce de kontrole gittim suyumun gelmesi tamamen ani oldu kendini sakın erken doğumum olur diye strese sokma canım