okuyanannee Ankara’da yaşayan anne adayları detaylı ultrason için hangi doktor hastane önerirsiniz , fiyat bilgisi nedir?
dugmeninannesiii okuyanannee henüz yaptırmadım canım ama araştırdığım kadarıyla çoğu kişi ali ipekten çok memnun. Sanırım 500 tl imiş
Srhtzlyh okuyanannee ben etimesgutta a life park hospital’de yaptırdım Selahattin Kükner’e. Memnun kaldım anlatarak her şeyini gösterdi. Cd ve ultrasonun ayrıntılı bi raporunu verdi. Eşimide aldı odaya beraber baktık. Fiyatıda 378₺ di
busbus5134 Tercih meselesi ta okuyanannee tercih meselesi tabi Ankara şehir hastaneside yaptırdım normalde özele gidiyorum muayeneye ama o kadar para vermeye gerek duymadım gayet güzel ilgilendiler gittikten sonra fark ettim cidden o kadar parayı boşa verirmişim ben memnun kaldım 😊
Bgs okuyanannee benim doktorum detaylı için sadece perinatoloji uzamanına gitmem gerektiğini söylemişti bende araştırdım Doç.Dr.Deniz Esinlere gittim özel kliniği var
Beyzahezer dugmeninannesiii cinsiyetini ne zaman öğrendiniz bende 16+3 daha belli değil devlet hastanesi söylemiyor özelde göremedi
dugmeninannesiii Beyzahezer canım bende 16+3te öğrendim özele gidiyorum ama doktorum 16+3te söyledi cinsiyeti
okuyanannee Beyzahezer devlet hastanesi söylüyor aslında , ben özel de kendi doktoruma gidiyorum ama arada devlete de gidiyorum farklı bir şey olur fark edilmez diye , hatta devlete gittiğimde cinsiyeti hiç bilmiyormuş gibi sordum doktor da kız demişti ☺️
Beyzahezer dugmeninannesiii perşembe gittim göremedim kordonu bacaklarının arasına almış dedi cumartesi gitsem söyler mi acaba canım
dugmeninannesiii Beyzahezer bilmiyorum ki canım aslında birazda doktorla alakalıymış. Kemik yapısından falan anlayanda çok çıkıyo 12. Haftada öğrenen oluyo ama bende öğrenememiştim malesef
okuyanannee dugmeninannesiii evet ben 12. Haftada öğrenmiştim 2 Li tarama için gittiğimde doktorum kız demişti geçen hafta tekrar kontrole gittiğimde 16 haftalıkken %100 kız demişti , doktora bağlı kesinlikle