Mpy Dilara1503 oğlum 2 kere battaniyesinin altında kaldı ikisinde de sans eseri gördüm cok korkmuştum.. sonra hazır kundak almıştım onun içine koyup oyle yatırmaya başlamıştım.. elleriyle hareket edip Battaniyeyi yüzün E çekebiliyorlar
Dilara1503 Mpy evet işte bende bundan bahsediyorum bende kundak ve tulum alacağım o yüzden 😔 Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲
findikkurdu2 Dilara1503 owli marka uyku gurusu modelini öneririm 3 şekilde kullanılıyor 0-18 ay arası bı araştırın derim🥰
Dilara1503 nazeninhanim evet almayı düşünüyorum en azından korkum azalır teşekkür ederim. Allah’ım bütün evlatları korusun inşallah
Dilara1503 mom_ ☺️☺️🤭 Allah’ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize canm ☺️ seninde ilk annelik tecrüben sanırım eskiler öyle güzel 7 8 çocuk bakmış hemde 1 sene 2 sene arayla insan özeniyor ☺️☺️
Aloneanqel Dilara1503 amin canım 🙏🏻 Benim de ilk gebeliğim 😊 ama kardeşlerimi büyüttüm biraz tecrübem var 🌸😊
mom_ Aysemsiler youtubeta '‘gizem erbirer-o çocuk üşür’' diye bir video paylaşılmış ben biraz olsun soru işaretlerimi giderdim video sayesinde isterseniz sizde bir göz atabilirsiniz. 🌸
Merve50 Dilara1503 canım yenidoğan bebek de uyuduğu zaman yarım kundak yaparsın çok fazla haraket edemeyeceği için üstündeki battaniyeyi kafasına kadar kapatacağını zannetmiyorum ama yine tercih senin 😇
TDE Dilara1503 beşiğin üzerine örtü örtersiniz. Annem kardeşime hep öyle yapardı. Bir kısmını açık bırakırdı ki hava gelsin
Nslhnakn Dilara1503 ben normalde örtüyordum ama battaniyesini yüzüne çekip kapatmaya çalışınca uyku tulumuna geçiş yapmıştım hala daha uyku tulumu kullanıyorum sende onlara bakabilirsin canım🌸
mom_ Nslhnakn Bende uyku tulumu aldım ama tecrübesizlik işte gidip şapkalı olandan almışım şapkasını taksam sizce riskli olur mu 😞
Dilara1503 Nslhnakn hangi marka aldınz pamuklu kumaş olmasını öneriyorlar eğer terletirse bebek için zararlymş
Dryalp Dilara1503 olmadı üstünü iyi giydirmeyin ama üstünü örtün evınız soguk oluyor mu önemli olan o bebegın yatacağı yer soguk mu ona göre ayarlarsınız zaten siz deliksiz uyuşamazsınız illa uyanırsınız
Nslhnakn Dilara1503 kitikate markasını aldım %100 pamuk, hiç terletmiyor çok memnunum, birde lcw den almıştım 1.7 tog olanı ondanda memnunum genelde kitikate i daha çok kullanıyorum mom_ bizim kullandığımız şapkasız şapkalılar nasıl bilmiyorum hiç
gulsah_alp Dilara1503 canim bebeklerin sırt üstü yattığı zaman eğer kusar ederse nefessiz kalır diye duydum ani ölüm bundan bahsetmistir yani kontrollü bi şekilde sırt üstü yatması lazım senin gece sürekli kontrol etmen lazım ikincisi de yorganla battaniyeyle de pek ilgisi oldugunu sanmiyorum cunku bebek daha ustune falan cekemez ki cok asiri hareketli olmaz diye düşünüyorum 🤗hem annelerimiz bizi nasıl büyütmüş hamiş olduğumuz için biraz fazla hassas düşünüp kendimizi korkutuyoruz 🤭
anapanda12 Dilara1503 Ebebekten bulursanız alın oğlum 16 aylık giydirip yatırıyorum fakat yeni doğan için olur mu bilmiyorum. Ben bebeğimi temmuz ayında doğurdum fakat Karadeniz kış gibi soğuktu o sıra iki kalın , kalın dediğim kadife ipten ördüğüm battaniyelerine sarıp uyutuyordum bişi olmadı sırt üstü uyudu oğlum hep sadece başını az reflü yatağı tarzı boğulma kusma tehlikesine karşı yüksekte tutup uyuttum. Aklınızda olsun sizin giydiğinizde n bi kat fazla giydirin. Ben iç zıbın ceketi bi ince yelek giydirdim ve sürekli kundak yaptım. Benim tecrübelerim bunlar. Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 🥰