Eminecetinkaya Saat 3 hâlâ uykum yok uyumak istiyorm artık Öğlen kalkıyorum 1 de ve bütün işlerim yarim kalıyor artık uyumak istiyorum
Mervetekmn Eminecetinkaya 36+3 bende uyuyamıyorum ama uyumak ıstıyorum sabahta kontrole gidicem erken kalkmam lazım ama maşesef gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum
Sedacablog Eminecetinkaya sizinki yine iyi☺️39haftalık hamileyim sabah namazına kadar uyuyamıyorum. Uyandığımda da yemek temizlik derken birden akşam oluyor 🤷♀️
dd34_ Eminecetinkaya ağrılarımdan dolayı uyuyamaz oldum suyun içinden çıkamıyorum sırf ağrımı dindirdiği için ama farketmiyor iki saatlik uykuyla geziyorum 🤦🏻♀️
annevehamile11 Eminecetinkaya bende gece olunca bir türlü uyuyamıyorum ayak ağrısı bel ağrısı. 29 haftalık oldum. 2 yaşında da oğlum var gündüz çok yorucu gece uykusuzum
Nesli61 Al bende de okadar 🙄 18+0 haftalık hamileyim. Gece 2 3 gibi uyuyorum ondan önce uyuyamıyorum sonrada öğlen 1 gibi uyanıyorum hemen akşam oluyor.. Gün boyunca birseyler yapıyorum ki yoruliyimde akşam erken uyiyim yinede uyuyamıyorum
Kebelekk Kızlar bugün tam 37+0 olduk suan çok sancım var göğsümün altında ve karın kaslarımda sizce ne olabilir
hulya_1919 30 haftalığım bende uyuyamıyorum kızlar çok özledim uyumayı vakitlice ama yok sabaha karşı dalıyorum sonrada kalkamıyorum
Rmeysa_1661 Eminecetinkaya bende burdayım 😣 31 haftalık hamileyim 28 aylık oğlum var o uyuyor ama ben uyuyamıyorum öğlen kalkmak ne kelime sabah 9 da ayaktayız uyuyamıyorum asla napcam bilmiyorum 🤷♀️
Mom0101 E siz yine iyisiniz gündüz uyuyosunuz baya. Ben ne gece ne gündüz. Günde 6 saat falan uyuyorum cok zorluyo
Derenannecik45 Karın ağrısı ve sürekli çişe gitmekten uyku mu kaldı ahhh ah doğduktan sonra da uyuymayacaz yandık ya 😭😭😭
Eminecetinkaya Alllah yardımcımız olsun uyku lazım şuanda bize bol bol ileride lazım olucak bu enerji