Oznuryunus melisacgds benim belim ince ince sızlıyor kasıklarımda da az bir ağrı var bende merak ediyorum bu doğum sancısı mi acaba diye
melisacgds benim şuan iğne gibi batıyo alt tarafıma baskıdan sonra su gibi bişey akıyo böyle akıntı tarzında sızar gibi kızlar su mu yoksa baskıdan sonra oluyo ve hıçkırık tuttu şuan bedenimi sallıyo vajinamda hissediyorum kalça kemiğim oynuyo ta
zepbjk Oznuryunus iyi değiliz uyuyamıyoruz sırtımız kalçamız ağrıyor sürekli tuvalete gidiyoruz ve şişkoyuz ama mutluyuz 😂
Annehissi2510 Oznuryunus ben su an 37. Haftamdayim ve cok yorgunum hic uyuyamiyorum hele de sirt ustu nefesim cikmiyor daralma geliyor bana sanki boyle buyuk bi tas oturmus gogsume
Oznuryunus Annehissi2510 benim öyle olmuyor gece uyudugumds bazen kalkıyorum sırt üstü sadece belim sgrimis daralma falan yaşamadım canım seninde alt tarafinda baskı oluyor mu canım
Annehissi2510 Annehissi2510 Oznuryunus dogum belirtsi olabilir tabi ama artik sonlarinda oldugmuz icin biraz normal geliyor bana yni rahim artik kndini doguma hazirluyo hatta bazen adet sancisi gbi sancilarim oluyo geciyorum hemen yni korkmuyoruum bide bnm ikinci gebeligim tecrube de vr o yuzden biraz rahatim😀
Oznuryunus Annehissi2510 benim ilk hamileligim olduğu için tecrübesiz olduğum için korkuyorum sancıyla suanki hissettiklerim aynı mı bilmiyorum 🤷
Oznuryunus Annehissi2510 bir aralığı yok canım bir akşam oluyor bir gündüz oluyor bazende gün asiri oluyor