Mervetekmn Oznuryunus evet 36+3 uyuyamıyorum acıkıyorum kasıklarım agrıyo şurubum olmasına rağmen elma salatalık süt vs denememe rağmen mide yanması
sdkince Oznuryunus 36+5 den selam kasılmalı günler geçiriyorum uykusuz geceler insanı yoruyor birde can sıkıntısı var tabi bir an doğurmak istiyorum.
61Aysen Oznuryunus bnmde öyleydi hatta bi 1.5 saat faln süren bel karin agrim oldu hatta post acmistim yalanci sancimi yoksa gercek olabilrmi die 37 haftym
Oznuryunus Mervetekmn ben acıkıyorum ama mide yanmasından birşey yiyemiyorum bende 36+4 bugün birde bebek oynadıkça alt tarafimda hissettim sziinde öyle oluyor mu canım endişelendim doktora gitmem gerekiyor mu normal birşey mi
Merveakbulutt Mervetekmn *bende öyleyim her gece 4 de beni aralıksız uyandırması peki ona ne demeli yine nöbetteyiz baksana kuzum
KkubraKkubra44 Bende 35+4 üm evet bende de oluyo. Mesela bu satte cok rahatsız ederdi beni. Şuan hiç oynamıyor mesela. İki gündürde mahvetti beni.
Oznuryunus KkubraKkubra44 bende bu saatlerde pek oynamıyor ama ben yine de uyuyamıyorum yüz üstü uyumaya alışkınım daha alışamadım o yüzden iyice uykum gelene kadar oturuyorum
Mervetekmn Oznuryunus bend kasıklarımda hissediyorum orda oynuyo genelde hatta anneme dedım anne Nası sıgıyo buraya diye yarın kontrolün var bakalım
Melikeakkc Oznuryunus bende sırf bunun için post açacaktım 35+3 olduk sanki mesanemde oturuyor genital bölgemde normal mi doğum zamanını yaklaştığını mı gösteriyor acaba ama yan pozisyonda 😕
Oznuryunus sdkince bende doğumdan korkuyorum o an gelecek diye ödüm kopuyor bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum 🤦😔
sdkince Oznuryunus doğum da var birde bu pandomim döneminde nasıl olcak gerçekten çok endişe ediyorum Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
61Aysen Oznuryunus başı dönmüştür ams yuruyemiyck seviyede hissediyosn dogum kanalina girms olabilr kac haftaliksn?
Oznuryunus Mervetekmn ben onu hissediyordum canım zaten 1 2 haftadır şimdi de alt tarafimda karıncalanma oluyor batma gibi oynadıkça
61Aysen Oznuryunus gecti cnm 1.5 saat faln agridi ama bi an gercektr die endise etmedm deil ams esim işte kayinvallidn işte benm kndi ailem arabayla yarim saat uzaklikta ve aksi gbi hafta sonu yasagi kimse cikip gelemez yanlz kaldim dir endise ettm bi an.dogm sancisi olsa da yanlz olcm galiba insn bi tik panikliyo sanki hic bilmeyince ilk gebeligm bnm ondn
Oznuryunus 61Aysen bende anlık oluyor canim bende senin gibi telaslakiyorum kendi kendime acaba geliyo mu diye sonradan azcik hafifliyor bazen ayaklarımdan kan çekiliyor sanki
Gzm-Brl Sinemisdemiraggg bende uyuyamıyorum bide 3 gündür acayip yakıyorum çok terliyorum normal mi acaba
Kezoo İyi geceler gece kuşları 😂bende 37+3 uyku düzenim çok kötü kasıklarımda çok baskı hisediyorum mide yanmasını söylemek bile istemiyorum ama yatmadan önce ılık bir bardak süt içiyorum iyi geliyo gibi bana
Oznuryunus Kezoo ben başıma soğuk süt koyuyorum yudum yudum geldikçe içiyorum bir anda içince rahatlatmiyor deneyin isterseniz ☺️
61Aysen Oznuryunus yuruyemeyeck kadr dediğim hani yürüken ayaktayken faln cok baski eskiye gore dha cok baski hissediyosn yni bebek kanala girdgnde hareketlr zorlaşirms yurmk vs die okumuştum intenrtte