Samira34 Hamile kalmadan once 78 kiloydum , 22 haftalik gebeyim 84 ,85 cikiyorum .. 6 7 kilo sizce fazla mi ?? Ne yapmam gerekir sizce cok hizli kilo aliyorum ve cok uzuluyorum 😞
Aselminaaa Samira34 yolun yarisina gore iyi bence kilo alimin 14 kiloya kadar normak goruyor doktorlar hamur islerinden tatlidan uzak durun ve meyvedede vitamin var diye cok yemeyin oda seker neticesinde
snm1- Samira34 80 kiloyum ve doktorum 11-18 arasını normal görüyorum dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi makarna pilav ekmek vs yeme dedi. Doğum sonrası rhst kilo vermek istiyorsan protein ağırlıklı beslenmek zorundasın dedi
1PrensAnnesi Samira34 kilo alımı en fazla 30lu haftalarda şuan dikkatli beslenip verin biraz bence sonra alım artacak çünkü
Samira34 Aselminaaa gebe kalmadan once ekmek tuketmiyordum suan ekmek tuketiyorum kahvaltida. Ekmegi brakmayi fusunuyorum ama bu seferde cabuk acikiyorum . Oturup cikolata yeMem mesela .. pketli neyveli yogurt tuketiyorum arada bir neden bu kadar fark oldu kilomda anlamis degilim Her gun yuruys yapiyorum en az 10 bin adim atiyorum ama bna ragmen kilo aliyorum 🙈
Mmrv00 Bu haftalarda dikkat edin yine de benim kilo almam 30 dan sonra cok artti mesela.Simdi ne kadar az alsaniz kardir.Sekerli seyler ve hamur isleri bebege degil bize kilo aldiriyor maalesef
Samira34 Mmrv00 bazi insanlar 30dab snra kilo almadiklari soyluyorlar bebek buyudgu icin bebege gidiyor diyorlar 🤔
Gizmolata Samira34 ekmek yemeğin çabuk acıkın sorun değil acıktıkça ağzınıza bişeyler atın🥰bende 70 kiloyla hamile kaldım ve benim bütün kilom abur cubur yani yemekle çok aram yok. Ama hamile kalınca abur cubur tüketemiyorum😬18. Haftadayım daha hiç kilo almadım ekmek ve tatlı canım istemediği için yemiyorum normalde bağımlısıyım yani. Biraz dikkat edin doğumunuz ve sonraki süreç kolay olsun zaten tombiğiz 😂
Aselminaaa Samira34 hamilesin cnm kilo alman normal 1 dilim ekmek yesen bisey olmaz tam tahilli yemeye ozen goster
Mmrv00 Samira34 ben de hep benim gibi olanlari gördüm 🙈 tedbirli olmamta fayda var haftada 1 kilo geliyor nerden geliyorsa
Samira34 Mmrv00 Mmrv00 bu demek oluyor ki 30dan snrahaftada bır kıloysa 10 kilo dıkkat etmem gerekıyor benımde acılen 😥😥
Gizmolata Samira34 bizde genetik galiba annem bana hamileyken 4 kilo almış kardeşime hamileyken 3 kilo almıştı, yengemle annem birlikte hamileydi annem beni kandıryor sanırdım kardeş diye😂 ama bence ben alırım çünkü yiyorum galiba 30 dan sonra baya alıcak gibiyim boy desen bende o da yok 1.60 😂
Samira34 Gizmolata voy konusunda ben sanslıymısım 🤭 boyum 1.78 🤗 benm ablamda mesela hamıleyken almamıs hatta dogumdan snra eve geldgımde tartıya cıktıgımda dgumdan oncekı kılomdan daha zayftım demıstı cocukları hep 4 kılo dogudu masallah ama ben cok farklıyım keske ablama cekseydım 30 hftadan snra ne yapcam hc bılmıyorum😥
Gizmolata Samira34 benim bir arkadaşım 90 kiloyla hamile kaldı 20. Haftasında 100 olmuştu hemen diyetisyene başladı doktoruyla görüşerek tabiki, doğuma 88 kiloyla gitti 🥰 bebeği şuan 2 yaşında 3,750 gr doğdu böyle bir destek alabilirsiniz.
Gizmolata Samira34 rica ederim çokta takmayın bide bunu stres yapmayalım bebişler etkileniyor. 🥰 iyi geceler