Buuuuss Kızlar iyi geceler karnımın sağ kısmında bir agrı var belimede vuruyo herangi kusma ateş yok ama endişeliyim drumla görüştüm randevu aldım ams tedirginim böyle bi durum yaşayan var mı
Cigdembakar Buuuuss ben apandist ameliyatı oldum kesnlkle farkedilmeyeck bir ağrı değil ben yattğm yerden 1 cm hareket edince ölüyorum sanmştım apandisit değildir oyüzden safra kesesi ağrıyor olabilir doktorunz tahlil ister bunun için endişelenmeyin geçmiş olsun
annevehamile11 Buuuuss bende 1 yıl önce oldum ameliyatını. Duramayacak kadar bir karın ağrısı varsa, sürekli gaz çıkarma isteği büyük ü tuvalet isteği varsa bir acile gidin derim
Deletedmom95 Buuuuss benimde öyle oldu apandisitten şüphelenildi ama sonra böbrek olduğu anlaşıldı. Bi doktora gözükün 🌺
Berivan-188 Iyi geceler canim üst tarafindami yoksa alt tarafimi Benimde sag üstü agriyor belimede vuruyo safra kesesi tasiymis
Buuuuss Berivan-188 boşluğumun biraz altı ağrıyo canm belimede vuruyo tabi neden olur ilk defa yasıyorum hamile olunca korkum 2 kat arttı ya
Pnrdcmz Berivan-188 benimde safra kesemde tas cikti doktorunuz nasil bir önlem aldı bu durum için acaba
Deletedmom95 Buuuuss ikisini de verdim ama kan da belli oluyor. Beyaz üre fazla çıkınca apandisit şüphesi oldu. Sonra MR çekindim orda da böbrek olduğu anlaşıldı
Berivan-188 Buuuuss safra olabilir canm hamilelikte artiyor agrisi ama yinede doktora git allah şifa versin 🤲
Pnrdcmz Buuuuss benim kasintim ve sag ust bölgemde sırtıma vuran agri vardi doktorum safra enzimlerine bakti ve ultrason istedi ultrason da gözüktü 5 adet safra kesesi oldugu ortaya cikti
denizali_ Buuuuss canım apandisit ameliyatı oldum 2 sene önce acısı çok kötü kusmuyorsun ama sırtın belin karnın her yerin inanılmaz agriyor hemen yarın randevu al git bekletme . Benim az daha patlıyordu 🥺
Pnrdcmz Berivan-188 bende doğumdan sonra olucam inşallah bakalım gecmis olsun Allah sifa versin canim🥰