Nuurrmom Üç gündür hareketleri daha naif böyle yumuşak ve sık değil. Ve yavaş. Bir de bebeğimi vajinada hissediyorm hareketlerini. Normal mi? Benim haftamda olanlar
Oznuryener19 Nuurrmom 21+4 haftalığız aynı şey bende de var 18. Haftadan beri hiç durmayan kızım bir anda yavaşladı minik minik tekmeler atmaya başladı bende anlam veremedim acaba yeri mı daraldı noldu bilemedim doktoruma sorucam:(
NilGrl Nuurrmom bende 21 haftalığım daha hafif hissediyorsum ben 2-3 gündür daha anlaşılır şekilde hissediyorum. Ama dediğiniz gibi karnımda değil kasıklarımda ve alt tarafımda.
OzgeSahin2 O haftalardayken bebek surekli pozisyonunu degistirir ayaklari aşagidaysa ondan olabilir döner o normaldir.Benimkide oyleydi simdi dondu
Nuurrmom Oznuryener19 bende çok merak ediyorum neden ya birkC gün öncesine kadar öyle hareketliydi ki masallahh bir anda kesildi
Rabiasahinn Benimde 23+6 arada bende aşağıda hissediyorum hatta bazen ağrı bile oluyor normal dediler çevremdekilerde çok hareket edip yer değiştirdiği için öyle oluyormuş
FTSKRT Nuurrmom 21+5 haftdym hareketlerini hissetmeye basldgmdan beri çok sert değil zaten daha küçük ondan bence kasıklarda hissedyrm son kaç gündür Tm tm aşağıda oynuyor bazen