Tugbabuglem58 6+5 haftalik hamileyim ama daha doktora gitmedim malum ortalikta kotu insallah bu hafta sali veya carsamba gidicem siz ne zaman gittiniz hemen kalp atisini duydunuzmu
Kediannesi123 Tugbabuglem58 merhaba aynıyız 5+9 da gittim ama kalp atışını duyamadık bu perşembe tekrar gidicez 🙏🏻
Irmakayla Tugbabuglem58 son adet tarihime gore 6 haftalik kan değerime gore 5 haftalık persembe doktora gidicem insallah duyarz
ikizcanlarim2021 Tugbabuglem58 6+1 henüz duymadım sadece gece hafta keseyi görmek için gittim çok şükür çift kese gördük🤰🏼❤️
Kediannesi123 Tugbabuglem58 daha önce kaybım olduğu için progrstan verdi covid riskine karşı coraspin başlamamı önerdi bir folik asit birde multi vitamin kullanmamı söyledi. Mide bulantılarım çok oluyor onun içinde Zofer kullan dedi ama daha başlamadım ona
Tugbabuglem58 Kediannesi123 anladim canim gecmis olsun benimde bi kaybim var erken dogum nedeniyle bende sirf ilaca baslaniyor diye gec kaldigimi dusnuyorum
Cigdm Kediannesi123 bende doktoruma sordum 10. Haftadan önce zofer vermiyoruz dedi bende ölüyorum miğde bulantisindan 5+6 haftalık ne yapicam şaşırdım bı o kesiyor du
Kediannesi123 Cigdm Cigdm hadi ya Bugün başlayacaktım çünkü artık dayanılmaz oluyor neden öyle dedi ki doktorun