Elifaysu Kızlar 36+3 haftalik hamileyim acayip uykum var ve sürekli yatıyorum üç dört saat uyuyorum sonra tekrar uyuyorum benim gibi olan varmı aranızda iç haftadır böyleyim fakat bir haftadır çok yoğun uykum uyudunmu yerimden kalkamiorm
1PrensAnnesi Elifaysu yaaa doğurunca en özlediğim şey o tatlı uykular oluyo hep ne güzel geliyo insana uyu valla çıkart tadını bebekle ilgilenmek nasılsa yorucu bari şimdi dinlen🧡
Rmeysa_1661 Elifaysu tadını çıkart az kaldı uykusuz gecelere 🤭 bende 31 haftalık 2 bebeğime hamileyim habire uyuyorum panda gibi 😅 kız kardeşim büyük oğluma bakıyor ben uyuyorum enerjiyi alıyor bebişler haliyle uyku moduna geçiyoruz 🤭
MeftuNghn Benım de hiç uykum yok 34.haftadayız 4-5 saatlık uykuyla duruyorum kucucuk sese uyanıyorum 😔
Mervetekmn Elifaysu ondandır gece uyuyamıyorum hatta az önce sandviç yedım 🤣🤣🤣 karanlık odada etrafa bakınıyom 😁 formda takılıyom çokta sağa sola donmek ıstemıyorum esımi uyandırmamak ıcın adam işe gidiyo sabah 🤣🤣🤣😅
Mervetekmn Elifaysu 🤣🤣🤣 benım eş arada bi canısı agrın varmı iyimisin der geri yatar Nası becerıyo derın uykudan uyanıp bunu sorup yatmayı anlamıyorum🤣🤣
Mervetekmn Esila_arad Sade maden suyu soguk süt kabuk soyulmuş elma kabuk soyulmuş salatalık naneli sakız mUz leblebi renni duo(doktorum yazmıştı)
Mhmtaff Bende uyuyamıyorum sabah da zorla uyanıyorum bu günlerimi çok arıycam ama uyku gelmezse olmuyor işte