_aycaccelik Anneadayi52 ben 15 gün olmuştu ilk evlendikten sonra 15 gün geçince soğuk aldım herhalde midem bulanıyor diye acile gittim doktor gebelik düşünüyo musunuz dedi yok ama bilmiyorum da dedim betaya bi bakalım dedi o zaman öğrendim 😊
Mervetekmn Anneadayi52 adetim 9gün geçti öyle yapmıştım bana kalsa ben ihtimal vermıyodum annem yap dedı test yaptım çıktı 😇
aslihangacal ben adetime 6 gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama pozitif demekmiş bilmiyordum, emin olmak için birkaç gün sonra kan verdiğimde 2 haftalık demişti doktor :)
Anneadayi52 _aycaccelik benim de var ara ara bulantım özellikle sabah uyanınca adetime 12 gün var daha test için erken sanırım
_aycaccelik Anneadayi52 yine de kendine dikkat ederek bir hafta kadar daha beklemeni tavsiye ederim canım inşallah beklediğin sonucu görürsün 💖
Handeslife Anneadayi52 hemen kan verdim ve hcg 65 çıkmıştı 🌸 şimdi 9+6 olduk yarın tam 10 olacağız nasipse ☺️❣️
Handeslife Anneadayi52 ederim tabiii 🙏🏻 Rabbim nasip eder inş ben 2,5 yıl sonra hamile kaldım bilirim her ay hamile miyim diye beklemek nasıl bir duygu
Anneadayi52 Handeslife ben 4 ay oldu evleneli aslın da hemen istemiyordum 1 2 yıl ama evlenince fikir değişti korunuyorduk 3 ay bu ay bakalım İnşAllah nasipse olur 🙏🏻❤