KaanErkan-mom Sineee değişir o canım buna kimse net cvp veremez😊 benim 7 ay olmadı mesela doktora filan gitmedik hiç hamile kaldım. Demek ki zaman lazımmış
Meralrabiamhmt Sineee cnm ılk 6 ay olmaması gayet normal ama cogu ınsan 4 ten sonra kalıyo sızın bu ne acele 😂
Mervetekmn Sineee çok aceleciyiz masallah ben 1,5sene sonra hamıle kaldım ama hemen istemedik biz tabi 🥰 hayırlısı olsun ınsallah
minikmucizemmmmmm Sineee nasipp canım 6 ay diyolar genelde ama yumurtlama günlerini değerlendir kafana takma akışına bırak Allah ol derse olur hayırlısı olsun 🌸
Merve-962019 Canım ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım kalırsın ama ol azsada üzülme bidaki ay olur 😊 ilişki yaşaynca hemen yataktan kalkma uzan biraz yumurtaya ulaşsın Sineee
ilknr_ylmz94 Kız ne acelen var daha yeni evlisin ben 7 ay korundum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım iyiki korunmuşum dedim
Hmdsnsy Sineee maşallah harbi ilk aydan hamile kalmak için ugraşmayın bence evliligin tadını cıkarın . Been 4 yıl sonra bebek bekliyorum. Allah herkese nasip etsn ama bence cok acele etmeyin
ikizcanlarim2021 Sineee Rabbimin bileceği iş ne zaman verirse o zaman olur kuzum veren allah bizim yapmamızla hemen oluvermiyor😊😊 1 yıl 3 ayın sonunda oldu benim Allah’ıma bin şükür ikizkuşlara hamileyim.🐣🐣🤰🏼
EsrSvm ikizcanlarim2021 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah yavrularınızı. Yorumunuz eski ama denk gelince sormak istedim.Sizde 1 yıldan sonra hamile kalmışsın.Herhangi bir takviye vs kullanmış mıydınız ? Bizim de 19 aydır olmuyor sebepsiz.
Hmdsnsy Sineee tabiki öyledir de cok yenisin be kuzum bi evliliginn tadını cıkar eşinle bol bol vakit gecir
ikizcanlarim2021 Sineee sadece önerim sıkıntı stres asla yapma doktorlar bile stresten oluşmaz gebelik diyorlar bacaklarını dik ve 6 ay korunmasız ilişki sonrası olmazsa bi doktor kontrolüne gidersiniz Allahım nasip etsin inşallah iyi geceler canım😘😘
Bibliophilia-1991 Sineee maşallah valla ben evlendiğimde ilk ay şeyimin üstüne oturamadım bi kendime gelemedim anca alıştım 😅 6 sene sonra kendimi hazır hissettim yaptım 🤣 hayırlı zamanda versin rabbim 🤲🏻
Gulsurmeli Sineee evlendikten sonra 5. Ayda hiç beklemediğimiz anda geldi bebeğimiz belli olmaz vücudun kendini hazırlıyor olabilir. İnşAllah olur 🌺