BaharCos Bugün sol göğsümden çok az miktarda koyu beyaz kıvamlı bir sıvı geldi. İnternette korkulacak bir şey olmadığını yazıyor ama merak ettim başla yaşayan var mi?
nisanurcanevi BaharCos benimde gelmistii. Hatta sey dedim kendi kendime ‘bu kadar erken geldiyse oo benim cok sutum olacak demekki’ 😁😂 alakasi yokmus aslinda onunla normalmis yani. Suan bazen sıkıyorum cok azcik cikiyor 37+3 teyim.
Deletedmom15 BaharCos süt kanalları acılıyo canim artık bende 14 haftalığm su an bendede var ilk gebeliğimdede olmıstu bu haftalarda
dd34_ Tugbahanim1 bişi sorucam acaba eğer gelmezse sıkıntı oluyormu okuyorum internetlerden ama ilk gebelik anlamıyorum 🤷🏻♀️
BaharCos dd34_ dogumda rahmin kasılmalarıyla başlıyormuş meme içinde ilerlemesi. Bazı annelerde daha erken geliyormuş süt. Doktoruma sordum sabah. Gelmesi de gelmemesi de sıkıntı degil ama sıkma sakin dedi bana.
nisanurcanevi hilal_yener ben arada sıkıyorum merkatan azcik geliyor. 37+3 teyim. Sakincasi olue mu ki
nisanurcanevi hilal_yener aa oyle mi o zaman daha cok yapayim 🤭 bir an once gelsin istiyorum artik. 😍
dd34_ BaharCos evet skılmadığını okumuştum okuyunca dedim bende anormallik var heralde gelmedi diye öğrendim rahatladım :)