Bursa97 Merhaba kızlar 29 haftalık olduk arada böyle akintilarim oluyor böyle şeffaf sümüksü kıvamda ama kokulu veya renkli değil hamileliğin bu dönemlerinde normal mi sizce bir fikir verirseniz sevinirim
Bitter93 Bursa97 28 haftalığım bu tarif ettiğiniz akıntı uzun zamandır vardı bende doktoruma sordum rengi şeffaf olduğu sürece sıkıntı yok renki özellikle pembemsi veya yeşilimsi bir akıntı varsa o zaman mutlaka gel dedi
corekotu_1 Bursa97 canim o haftalarda benim bir anda akintimin sekli ve yogunlugu degismisti. Sonra doktora gittigimde bebegimin dondugunu ogrendim. Yani sizin onceden donmediyse belki artik donmus olabilir bebeginiz
Mercimeginannesi-ozge Bursa97 canım aynısı bende var emin ol ama bende enfeksiyon var ondan kaynaklı oluyor akıntı
Sedaaab Benim gebeliğimin genelinde vardı ama idrar yolu enfeksiyonum var buna bağlı. Sizde cıktı mi böyle bisey ?
Bursa97 Sedaaab evet canım geçen aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ama en son doktora gittiğimde idrar tahlilinde bişey çıkmadı temiz çıktı sonuçlarım
Bursa97 Mercimeginannesi-ozge İşte bende bir enfeksiyon geçirmiştim acaba ondan mı bilemedim doktora gittiğimde tekrar bir sorayım en iyisi
Mercimeginannesi-ozge Bursa97 enfeksiyondan o bendede var cnkü hastanede yatmısdm ben hamıleliğin ilk zamanlarında bunun icin