Hmdsena2019 Emine1234 aslinda bana doktor da hemşirede adet olunca gel dedi gittim bilyosun ordaki doktorlar deişiyo ogün orda olan yok dedi bü adet daha görmen lazım infertilite 1 mi 2 mi senin
Emine1234 Hmdsena2019 neye göre Bi adet olman lazım dedi sormadın mı onu sen…… Ben bu ay oldum asılama hemsire ye tutmazsa 2. Asılama ne zaman dedim… Adet olucam bu ay 2. Adetin de gelcen dedi…
Emine1234 Hmdsena2019 zaten bizler için zor süreç ne sartlar la cocuk sahıbı olmak istiyoruz işimizi zorlastırıyorlar
Hmdsena2019 Emine1234 canım sana 15. Gün gel demişlerdir adet olsanda git kan tahlili yapıyolar gene beta ya bakılıyo ona göre dosyada yenilemem gerekenleri söyler yeniden rapor icin dosyani saglık kuruluna verirsin
Hmdsena2019 Emine1234 bizde eşim de sperm degerleri düşük bende şu zamana kadar bi sorun yoktu ilk defa yumurtam gelişmedi 😔😔 yaş dişında bi sorunum yok 34 olcam pek yakında 😊
Emine1234 Hmdsena2019 Ebru hoca ve belgin hoca cok iyi asılamam Ebru hoca yaptı o kadar motive ettiki cok memmun kaldım
Hmdsena2019 Emine1234 inşAllah smer ve genital kültür istemez onlar zaman alıyo digeri kolay senin kimlik fotokopin ve nüfüs kayıt örnegi eşli sen 2 tane eşinin bitane canım hani dosya olustururkende istedilerya onları yeniden istıyolar
Hmdsena2019 Emine1234 hepsi ii hepsinin elinden geçtim 😊😊 erkek doktorda muayene etmesede başlarındaydı
mbt34 Emine1234 Avrupa yakasındayız yaş 28, evleneli de 3 seneyi geçti bekliyoruz işte. Sizin yaş kaç?
Emine1234 Hmdsena2019 ben simdi nufus kayıt ornegi falan cuma götüreyim mi… Beta cuma günü cıkar mı Sonuc… Yani dosya islemler ini o gün halledipmi kurula vericem
Hmdsena2019 Emine1234 beta 2 Saate cıkıyo kimlik zaten yanında beta cıktıktan sonra bölümden seni saglik kuruluna gönderirler ordakiler bilgi veriyo ne lazım die
Emine1234 Hmdsena2019 anladım…. Evrakları tamamlayıp kurula verecez sonra 1 hafta sonra cıkacak gün alcaz yani yine
Hmdsena2019 Hmdsena2019 hemen cikartırsın istediklerini geri dosyayı saglık kuruluna teslim ediyon. Rapor 10 güne cıkıyo ama gelmene gerek yok artık sonrakı adet döneminde geldignde alırsın kuruldan