Meryemyy Cann kızlarr merhaba🌺 Aşılamada 13. güne giriyorum. İlk aşılamam ama umudum yok diyebilirim. Benim gibi bekleyiste olan, belirtileri olan ya da olmayan var mı 🤗
confundo Meryemyy Benim de 10. Gün. Ara ara ciddi göğüs hassasiyeti var ve beklemedeyim. İlk seferim benim de. Duygularım çok karışık. Çarşamba test yapacağım inşallah. Aslında sen de yapabilirsin. 14. Günde çıkar diyorlar
Emine1234 Meryemyy benimde 10.gün kasık ağrısı karın agrısı özellikle sol karın tarafıma sürekli ağrı var bide alt karın ağrısı yasıyorum
mbt34 Meryemyy ayın 4 ünde oldu aşılamam ama belirti falan yok bende. Bu 2. aşılamam, ilki olmadı bundan da pek umutlu olduğum söylenemez. Bekleyip göreceğiz yine de.
Meryemyy confundo ay insallah hamilesindir🤲🏻🌺 bende birkaç gün ciddi kasik ağrısı oldu sonra geçti. Resmen ağrıdan keyif alır hale geldim🙈
Meryemyy misraerol insallah 🤲🏻 salı gün yapmayı düşünüyorum da artık çok bekleyince insanın eli de varmiyo🙄
confundo Emine1234 Benim de kasık karında hiçbir şey yok. Göğüslere taktım🤣ara ara hassasiyet ağrı gibi oluyor. Test yapacak mısın
Meryemyy Emine1234 insallah tutmuştur insallah🤲🏻🍀 acaba şimdi nerem agriyacak diye bekliyorum inanın ki her şeyden bir umut 😔
confundo Meryemyy Yaa inşallah🤲🏻Hele ben… Sürekli ellerim göğsümde yani test halindeyim birazcık acımadı gibi gelince üzülmeye başlıyorum🤦🏻♀️ Gebelik oldu mu canım senin?
Meryemyy confundo hiç sorma ben de öyle🙈 4 buçuk yıldır evliyim 3 yıldır da bekleyip duruyorum ama nafile🙄
confundo Meryemyy İnşallah canım ikimiz için de inşallah iyi olur. Ben de üç buçuk yıllık evliyim iki seneye yakındır deniyoruz. Ağustosta ilk defa doktora gittik. Bu ay da ilk aşılamam. Test yapmaya da korkuyor insan
Meryemyy Pammuk 😔 üzmeyin kendinizi bunda da vardır bir hayır.🤲🏻 Fiyatlar makul olsa ben hiç ugrasmayi istemiyorum aşılama süreci ile ama napalim mecburen bir iki ay içinde olmazsa daha fazla beklemeyi dusunmuyoruz