Eliffelis eda8510 bilmiyorm kadın kadına bunu yapıyor , bir anne oğlunu nasıl eğitip büyütürse öyle olur ve eşlerin bize bunları yapmasının sebebi görümce ve Kaynanalar başka sebebi yok çünkü öyle büyütülmüş ve öyle eğitilmişler aslında herşey biz kadınların elinde
mmek_2014 Geçen gün instagramda 25 haftalık 715 gram dogum yapan bir annenin hesabına denk geldim. 4 ay küvezde kaldıktan sonra kavuşmuşlar yavrusuyla. Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez siz güçlü olun ki yavrunuz da sizin gücünüzü hissedip savaşsın 🤲😇
Eliffelis mmek_2014 inslh çok saoln 💜🙏 ben güçlü olmaya çalışıyorum inslh oda güçlü olacak benimde 700 Grm 4 ay kalr dimj
Eliffelis meryemisloading aksine kendiyle gurur duyacak yakında , nasıl insanların içine düştüm bende bilmiyorum en kötüsü de oğluma böyle bir baba layık görmüşm ben
eda8510 Zaten ne kdr hoslarina gider bu kaynanalarin bizi huzursuz etmesi niye bu kdr zevk alırlar kk
Eliffelis eda8510 bu bizim elimizde olan bişey değil , korunduğu halde hamile kalan bir çok kadın var rabbm ol der olur işte mesele burda kucağımıza aldığımız bebek değil kendi isteğimizle gönlümüzn rızasıyla seçtiğimiz kalpsiz , cahil insanlar sadece
Gizemceylan Eliffelis bende Diyarbakır da yaşıyorum bişeye ihtiyacınız olursa elimden geleni yapmaya çalışırım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcınız olsun
mmek_2014 Eliffelis dogdugu haftadan itibaren 40 haftalık olana kadar kalıyorlarmış. Sizinki 27 haftalık dogmuş geri kalan 13 haftayı küvezde tamamlayıp saglıkla çıkacak Allahın izniyle 🤲
Melikeceren Eliffelis kötü düşünme sakın sen nasıl güçlüySen o da senin evladın elbette o da güçlü olacaktır Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut dua et ve sütünle besle şifa olur inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah asla kötü düşünme sen güçlü bir annesin ve o da güçlü bir annenin bebeği ☺️💪🏻
Yeliz1 Eliffelis kuzenimin 25 haftalık falandı 600 gram ikiz oldular 2000 kg olana kadar küvette kaldı. 3.5 ay falan . Zaten tamda 9 ay oluyor toplam suan cok sağlıklılar
Eliffelis Yasmink zor siz yinede hamileyseniz dikkat edin kendinize elinizden geldiğince muhatap olmayn kimseyle 🙏😘😘
Eliffelis Yasmink muhatap olmayn , eşiniz siznle tartışsa bile cvp vermeyn tartışmadan uzak durun zararı bize ve yavrularımıza dokunuyor üzülen biz oluyorz onlar değil 😘🙏dikkat edin kendinize