Fadimehnk Başka fikirlerinizi de alabilirim çok kararsızım bir ayımız kaldı ama hala ismimiz yok 😰hikayesi olan ağır isimleri seviyorum tek isim tercihim ❣️🤩
Astadavistabeybi Fadimehnk açıkçası ilk defa isimlerin hiçbirini beğenemedim. Aslında içlerinden en bana göre en güzelini seçer kendimce fikrimi sunarım ama bu isimler çok zor geliyor söylenirken de zor olur gibime geliyor . Başka seçenekler var mı ?
Minesimsek12 Fadimehnk name sakın koyma bence çocuk la dalga geçerler kuzey ol olabilir Aras olur benim de oğlum oluyo bende poyraz koyuyorum
058elf Fadimehnk senin tercihin canım ama fikrimi söyleym dersen üç isimde kulağıma pek hoş gelmedi 🙈 Rana, Sevde, Duru, Ece, Meva, Mira, Melisa sana bir sürü beğendiğim isimleri yazabilirim 😂😂
Fadimehnk Nesrincente Asya çok beğeniyorum ama en yakın arkadaşım koydu 😰ve yeni dizi de pek hoşuma gitmedi 🤣🤣
Baskaya İpek Nare Ceylin Asel Ecrin Güneş Nilda Hicran Hazal Benimde degerlendirdigim isimler bunlardı🤗
Fadimehnk Astadavistabeybi bende çok kararsızım bu isimlerde tam sinmedi içime açıkçası sizin öneriniz var mı
sagsbry Minesimsek12 bebek erkek miymiş anlamadım, 🤔 herkes kız ismi yazmış siz niye erkek ismi yazdınız anlamadım😊
Astadavistabeybi Fadimehnk ben sıradan isimlere bayılıyorum 😬çizimde kızımız olacak İpek Zeynep inci Asya Leyla Ece öykü gibi isimleri çok seviyorum bize de az kaldı hala seçemedik çok zor isim bulmak
sagsbry sagsbry yok ben buraya Bi tane erkek isim önerisi bulunan birine dedim kız olduğunu bende anlamıştım zaten de o öyle yazınca aklım karıştı.. O yanlış anlamış canım ben değil 🤷🏻