2ErkekAnnesiiiii Bayanlar bez olarak ne kullanıyorsunuz ben normalde 15 günlük ogluma molfix kullanıcaktım 1 numarasını bulamadıgım için prima aldım gecici süreliğine oda baya pişik yaptı cocugu🤦🏻♀️Pişiğide nasıl gecircem bilmiyorum baya kötü oldu cocuk
Svdsmz34 2ErkekAnnesiiiii benim kızımda çok kötü pişik olmuştu bi iki kez. Doğal halis zeytinyağı sürdüm hücre yenildiği için ve hava aldırdım poposuna cildi yağı emene kadar açık bıraktım altını yani sende bu şekilde dene bir istersen bide sudocrem çok iyi.
Melike145334 2ErkekAnnesiiiii iki oğlum var 3. Yolda tecrübemi yazıyorum sdocrem bepanthol ve sebamedler en pahalı paraları döküp delıce aldıklarımın işe yaramadığı günler oldu çözum çare ararken bir komşu tüplü Arko krem al dedi aldım ve kullandım cidden geçirdi. Çok şaşırmıştm ara ara kullandım i. Şimdi yıne ıyılerını aldım ne olur ne olmaz tüp Arko’dan da alıcam
umutbaby 2ErkekAnnesiiiii molfix aldım bende bakalım inşallah iyi gelir bebişe doğunca kullanıp görücez. Hametan iyi gelir oluşmuş pişiğe. Pişik olmaması içinde bepanthol pişik önleyici merhem var ondan sürebilirsiniz günlük
Bustahirler Sudacream bize çok iyi geliyor. Maalesef bez ve pişik kremi çocuktan çocuğa farklılık gösteriyor hangisinin size iyi geldiğini deneyerek bulmanız lazım.
2ErkekAnnesiiiii Bustahirler 15 günde zorunlu olarak sleppy baby turco prima kullandıö primada patlak verdi mahfoldu cocuk 😒
sissam1 2ErkekAnnesiiiii her büyük tuvaletten snra sıcak su ile poposunu yıkayın kurutun sudocrem sürüp biraz açık bırakın bi pijama giydirip ben öyle yapıyorum kısa sürede geçiyor pişik . Hep ıslak mendille temizlemek de pişik yapıyor
Kaderozy sissam1 bu kış vakti birde yenidoğan bebek çok kaka yapar bunun iicn her alt degistirmede yıkamak doğru değil bence sürekli vücut ısısı düşer şuan piyasada su bazlı çok ıslak mendil var yine de ıslak mendil kullanmak istenmese bile ıslak mendil sıcak su ile yıkanıp hafif nemli bırakılıp da sinilebilir ama altı hiç bir zaman ıslak kalmaması lazım
2ErkekAnnesiiiii Kaderozy evet günde en az 7.8 bez değilşiyor tahmini ve ıslak mendille sildiğim için sanırım onunda etkisi var
sissam1 Kaderozy doğru bebek küçük olduğu için çabuk hastalanablr o zaman dediğin gibi temizleme pamuklarıyla kendi kaynattıgı suyu ılıtıp sileblr poposunu kaka yaptıgnda
irva 2ErkekAnnesiiiii Ben sleepy kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Pişik içinde sudocrem kullan çok iyidir.