ilkhamilelik_95 merhaba anneler anadolu yakasında detaylı ultrason çektirenler fiyat ve memnuniyet bilgisi verir misiniz eşlerinizi içeri alıyorlarmı renkli bakıp renkli kağıt mı veriliyor ne kadar sürüyor
Gizoos ilkhamilelik_95 Dr. Mehmet uludoğana gittim nakit 500 kredi kartıyla 600tl hem renkli ultrason görüntüsünü veriyor hemde bütün kayıtları mail olarak gönderiyor usb götürürseniz yanınıza hepsini usb atıyor
Aysenur990 ilkhamilelik_95 hisar Çamlıca da cektırdım perınatologtu doktor 450 TL çok memnun kaldım 15 20 dakıka sürdü baya uğraşıyor çekerken oldu bittiye getirmiyor , renklı fotoğraf veriyor yüz kısmını yakalamak ıcın çok uğraştı verdi de ölçümleri sıyah beyaz ayrıyetten CD
Aysenur990 ilkhamilelik_95 radyolog da cekıyor daha uyguna afıyette vs doktorum perınatolog dediği için az hastane de var o bölüm
Handankurt ilkhamilelik_95 Doc.dr Erbil Çakar Ümraniye özel poliklinik 280 TL nakit hiç öyle 500 falan verme harika bir doktor ayrıca Zeynep Kamilde başasistan kendisi 👍🏻
ilkhamilelik_95 Handankurt nasıl yapıldı peki renkli ve detaylı anlatıyor mu eşleri içeri alıyormu cd vs veriyormu
Handankurt ilkhamilelik_95 hepsini veriyor eşinde giriyor içeri yaklaşık 1 saat sürdü benim kendi doktorum burda bir çok kişide ona gitmiştir