ikizcanlarim2021 Zeynepp10x 62 kiloyla hamiş kaldım şuanda 6. Haftamızdayız 57 ye düştüm öğür Allah öğür mutfağa gidince birde uyanınca midem bulanıyor sabahları öğürtü geliyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gamze_7 Zeynepp10x hemde ne bulantı sabahları kusmak alışkanlık haline geldi 6. Hafyamda basladı 9 haftaligim henüz tartilmadim ama bende bişey yiyemiyorum
Bsk-12 Zeynepp10x benim sanırım bir buçuk aylık olmadan başladı 6. Ayındayım hala devam ediyor ilaç içmezsem su bile içemiyorum. Şu an artık kilo vermiyorum ama dördüncü aya kadar altı kilo vermiştim
Hfeyza Haticetalan bende böyle diyordum 9. Hafta da bir başladı bulantılarım çok ağır bir de ben istifar edemiyorum hep kötü , şükret birşey olmaz Allah’ın izni ile 🤲🏻
Zeynepp10x Haticetalan aynı biz de 5+3 olacağım henüz erken diyenler var bulantı için.. bakalım yarın keseyi görmeye gideceğiz
Haticetalan Gamze_7 canım bn ilk kaybettiğim bebeğimde 7 ay kustum bunda şu an 6 olmam lazımken 5 haftalık çıkıyır 5+4 olduk bulantılar için erken mi acaba?
Haticetalan Hfeyza inşallah ya korkuyorum bnde neden olmuyor diye 3.gebeliğim 2 kaybım var ve 2.de hiç bulantı kusma olmadı boş gebelik yaşadm😒😪
Duygus97 7.haftaya doğru başladı şuan 9+5 im en son 2 kilo vermiştim yarın doktora gideceğim büyük ihtimalle yine kilo vermişimdir. Bulantı lar beni çileden çıkardı artık sabah akşam her an 😞 hiçbir şey yiyemiyorum mutfağa girmek bile istemiyorum
Gamze_7 Haticetalan hadi ya canım çok üzüldüm ilk hamileliğin sandım kusura bakma ben tam 6 haftaya giridgimde başladım ama 5. Haftadaykende ara ara oluyordu
Zeynepp10x Bsk-12 evet duyuyorum kişiden kişiye değişiyor kimisi çok uzun aylar bulantı çekebiliyormuş, allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de herşey göze alınıyor ☺️
Helinnnssss Zeynepp10x benim 6.haftalikkken başladı 12 haftada zirveye çıktı ve acilden çıkamaz oldum kusmadan dolayı. Doktorum serum yazdı 6 tane ve o zamandan beri çok iyiyim . Bende sizler gibi 3 kilo falan verdim çünkü mutfağa düşman olmuştum. Çok şükür şuan 16+4 olduk 🌺🌺🌺
Zeynepp10x Helinnnssss aslında kilo da vermek istiyorum ama diyet falan yalan oldu şu saatten sonra boyun 174 ve 72 kilo ile hamile kaldım 😒
Helinnnssss Zeynepp10x bende kilolu hamile kaldım daha 4 aylık yeni olduk yeni yeni kilo almaya başladım korkma bunlar güzel kilolar . Kim benim yerimde olsa kendini yer bitirir geçen yaz 90 kilodan 70 kiloya indim diyetisyen yardımıyla 3 ay içinde ama bunlar güzel kilolar Allah sağlık versin hepsini veririz inşallah🌺