uykusuz1parol uykusuz1parol Birde sigara da kullaniyordum ben nasil birakirim diyordum etrafimdakilerde hamile kalirsin felan sen zor birakirsin diyorlardi ogrendigim gunden itibaren nasil bi irade geldiysr agzima surmedim
Alyamm_ uykusuz1parol Ya tebrik ederim seni daha önce hiç içmedim içen anneler icinde eminim çokça zordur bırakmak ama ne güzel sen hemen bırakabilmişsin ☺️
uykusuz1parol Ikili testte ense kalinligina bakiyor hcg ye bakiyor seviyesine baska ne yapiyorlar uzun suruyor mu
Alyamm_ uykusuz1parol evet ense kalınlığı burun kemiginin oluşup oluşmadıgı hcg ve papp-a denilen iki hormon- proteine bakiyorlar canım.
Alyamm_ Zynp_H yani cinsiyet genelde bu haftalarda tahmini soyleyebiliyorlar 16-18 de net oluyor. Bende aynı şekilde ki korkmalıyız da malum çok kötü bir süreçten geçiyoruz.
Alyamm_ uykusuz1parol Evet bende hamile degilken hep kızım olsun diye heves ederdim hamile olduktan sonra icimden yine kız geciyordu ama erkek olursada çok sevinecektim 🙈 şimdi çok şükür baldan tatlı bir kızım var 2. Cocugumunda cinsiyeti benim için hiç önemli degil sağlıklı olsunda 😍 ama eşim 2. Cocugumuzunda kız olmasını istiyor 🙈
Esraoden Zeynep_18 Bende 10+5 oldum 12den sonra ikili testi bekliyoruz bizde bu 10 gün sonra bakalım hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏼
Kubosunyavrusu 10 haftalık gebeler en son ne zaman regl olmuştunuz tarih olarak yazıp beni etiketlermisiniz 🥰
Mavimsiii Merhabalar bende 10+3 günlük hamıleyım ne kadar çokmuşuz yenı hamıleler olarak 🥰 karnım hıc çıkmadı dıye endıse edıyodum ılk hamılelıgım ama çoğu kışi benım gıbıymıs sevındım 🌸
Kubosunyavrusu Zeynep_18 canım benimde son adet tarihim 16 eylül 🥰 hesaplama işlerine hala alışamadım diyebilirim.