Oglm_0212 Dogumda yanımızda kaç kişi kalabiliyorr pandemiden dolayı 2 kişiye izin varmıdır bilgisi olan😊
Aysenur990 Oglm_0212 özel hastanede sadece 1 kişi kalıyor refakatcı olan kimseyi kabul etmıyorlar başka
Tugce1803 Oglm_0212 Hastaneye göre değişiyor. Kimisi hiç kimseyi kabul etmiyor, kimisi 1 kişiye izin veriyor. Benim gittiğim hastanede eş+1 refakatçi kalabiliyor mesela.
Aysenur990 Oglm_0212 valla ben eşimle kalmak ıstıyorum çünkü onun destegı çok onemlı o agrıyı çekerken özele gidiyorum zaten gelen giden ilgilenen olur dıye düşünüyorum ama hastaneyle konuşucam tabi
Busramd Oglm_0212 benim doğum yapacagim hastane de sıkıntı yok ziyaretçi alıyorlar biz istedigimiz surece
Oglm_0212 Tugce1803 o zaman bende sorayım her hastanenin demekki kuralı farklı bende özel hasteneye gidiyorum sorayım kontrol de teşekkür ederim😊
Oglm_0212 Aysenur990 bende eşimle kalmak istiyorum annem gelecek dogumumdan önce eger 1 kişi derlerse mecbur eşim olacak arabayı kullanması gerekecek dönüşte
Oglm_0212 Busramd her hastene farklı demekki bende bu pandemiden dolayı belki kural vs gelmiş midir die merak etmiştim😊
Sencann Ne kadar az kişi olursa o kadar iyi olur virüs var malum riske atmamak gerek kimseyi …zaten 1 gece yatılıyor eş kalsa ne anne kalsa ne