sagsbry Mcakir yani evet anlıyorum ama iki kere aynı işi yapmaktansa biraz geç yapmayı tercih ediyorum açıkçası.. Herkese saygım sonsuz tabi..🌼 Ama hani böyle çok zor Bi işmiş gibi söyleyenleri anlamıyorum sadece
mom_ Bende 31.haftadayım birkaç hafta önce yıkadım ütüledim hepsini. Heveslenip erkenden yaptım ama iyi ki erken yapmışım daha doğum çantamı hazırlamaya başlayacağım hiç hal kalmadı bende sürekli uykusuzluk, yorgunluk… 🤭
Acemianne98 Zeynepahmett valla ben böyle bi kaç tane ordan burdan ürün poşetleri vardı atmadım biriktirmiştim onları kullandım yani bunun için de masraf yapmak istemedim 😌🙏
Zeynepahmett Acemianne98 çok iyi yapmışsın canim çok mantıklı.. ben de bi bakmaya devam edeyim çünkü poşet şart
Mammimammi Minegkhn92 35 haftalıgım. Hala hazır degil. Daha dogrusu birkaç eksik var. Bez gibi. 1 tane hastane çıkışı alacagım. Diger esyaları zaten abisinden kalanlar bazanın altında hala.onlar çıkacak. Ne zamandır bugün yarın giderim e bebege diye diye üşengeçliğimden bu haftaya geldim😁
MiranEfeninannesi Minegkhn92 Yaaa ben 31deyim başladım ama havalardan dolayı pek kurumuyor ☹️ Birde 30.haftadan sonra birden bi ağırlaşma geldi bana ama felaket yani. Bugün biraz ütüledim bi kısmını. Minik minik çok vakit alıyor, ayakta durunca ağrılarım oluyor. Zorlandım baya 🥰 Başlayın bence sizde 😍
Beyza_yzk Minegkhn92 Canım eskiler bebek ile misafir ne zaman geleceği belli olmaz tedbirli ol demişler gerçekten öyle ben 36 + 4 ün şu an Cuma günü bir anda başlayan bel ağrısı ile doktora gittim bebeğin başının çok aşağıda olduğunu ve her an gelebileceğini söyledi 2 gündür ev temizliyorum Allah’tan çantasını falan hazırlamıştım yani belli olmuyor hemen bitir o işleri bence birde bebeğin doğunca giyeceği şeyler daha önemli
Balonnnnn sedardahuseyin seninki de erken mi 15 haftalık başladım yıkamaya 🤦🏻♀️ Ama benim ilk çocuğum erkek ikincisi de kısmetse ve çok kıyafet vardı sakladım iki hurç (her yaşa ait) alacaklarım aldıklarım derken ufak ufak başlayayım zamana yayayım dedim son zamanlar temizlik falan kıyafetlerle uğraşamam diye zaten daha bir makine yıkayıp ütüledim ara verdim tansiyonum düşüyor öyle ara ara atıp yıkamayı ütülemeyi düşünüyorum rahat 4 makina var 😊
Hdmir Minegkhn92 geç bile kalmışsın bn 28 haftalık hamileyim gecen hafta yıkadım az öncede yeni aldıklarımı astım çok geç kalmışsın
Hdmir sagsbry iki oğlumda son ayımda yapmıştım ama bu seferki rüskli heran olabilir mesela çarşamba günü gideceğiz doğuma bile alabilirler 28 haftalığız mecburen erkenden hazırladım
Balonnnnn sagsbry herkes rahat hamilelik geçirmiyor ilerisini öngörüp yapıyor olabilir? Ne zaman ne şekilde doğum yapacaklarının bi garantisi yok ondan olabilir? Merak heyecan olabilir? Biraz erken yapılması daha doğru benim düşüncem.
sagsbry Balonnnnn dedim ya herkese saygım sonsuz 🙏🏻 kimseyi tabi ki de yargılamıyorum özellikle riskli olanlara zaten bişey demedim.. ama bu kadar abartılacak bir durum olduğunu da düşünmüyorum iki günde halolacak bir işi gözünde çok büyüten insanlar var gibi geldi..💁🏻
prensmusta Minegkhn92 32de başladım,yıka ütüle yerleştir 1hafta sürdü,bitirdim dedi bitmedi. şimdi 37deyiz daha hala alınan,eksik olan,hediye gelen oluyor,parça parça yıkıyorum,bitmiyor,biran önce başlayın bence
Balonnnnn sagsbry valla benim büyüyor önümde yapılacak her şey gözümde büyüyor zaman da geçmediği için sanki yaparsam zaman da geçer gibi geliyor 😊
Seliminannesi23 Minegkhn92 suan 35+_6 gunluğüm 35+2 gunlukken yıkdm 💜🦋 yıka cnm bnce ne olur ne olmaz😍