Aysenur22 Kızlar 16+5 im şuan geçen salı çarşamba perşembe iyice hareketlerini hissetmiştim bildiğin gıdıklama haricinde kıpır kıpırdı. Ama cumadan bu yana tek bir his 🤯 yok. 🤔. Kusmam hiç olmamıştı sadece içim kalkardı en ufak birşey de o da 1 haftadır yok bu zamanlarda bulantılar kesiliyor mu? Kişiden kişiye de bağlı gerçi ama… 😔
Gigy Aysenur22 bizim kızçede başladı hareketlenmeye bu zamanlar düzensiz oluyor endişelenmeyin,benim de öyle oldu 2 gün sonra hiç durmadı içerde ,bugün de hiç ses yok 🤭şimdiden başlarını yapıyorlar 🤪🥳🥳olumlu düşünün,iyidir annesi 🙏
ZehrasMom Aysenur22 28. Haftaya kadar düzensiz ilerler zaten bebişin hareketleri merak etme 2. Trimesterde olduğun içinde mide bulantılarının kesilmesi normal hamileliğin em güzel aşamasındasın şuanda kendini hiç strese sokma daha tam olarak hissetmen için erken canım 🕊
Cemile2304 Arada oluyor öyle ben de bir kaç gün çok güzel hissediyorsam bi gün bir kez hissediyorum o da çok minik bir şekilde
Aysenur22 Cemile2304 gerçi cinsiyetimiz erkek, erkek çabuk canlanır diye bir söylenti var ilk gebeliğim ona ragmen erken hissetmeye başladım
Cemile2304 Benim de erkek şuan 21 haftalığım ve hala hareketlerini yavaş bi şekilde dokunuşlarıyla hissediyorum daha erken çünkü ☺️ Sert tekmelerini yemeye başlamadım bakalım artık bi kaç hafta sonra başlar büyük ihtimal ☺️
mom_ Bende o haftalarda çok fazla hissetmiyordum. Açıkçası o dönem pek hareketlerini saymıyordum çünkü hem küçük olduğu için savurduğu tekmeler pek hissedilmiyor hemde düzensizdi. Şimdi 31.haftadayım yeri daralmaya başladığı için hareket etmediğinde kafayı yemek üzere oluyorum sonra hareket edince rahatlıyorum. Doğuma kadar Allah yardımcımız olsun 🤭
Aysenur22 mom_ ya işte bu durum çok garip hiç hareketi yokken 3 aylıktan önceyken örneğin kalbi atıyor mu endişesi oluyordu doktora gidince şimdi biraz hareketlendi 2 gün geçti hareketsiz demeye başladım, sizinki büyümüş artık o zaman da bile bazen hissetmiyorum diyordunuz ona ragmen endişemiz bitmiyor annelik böyle birşey sanırım 🥰. Allahım korusun bebişlerimizi ☺️
As1995 mom_ ah kızlar hepimiz aynı durumdayız az önce geldim acilden iki gündür doğru dürüst hareket etmiyordu doktorumu aradım gitmek zorunda kaldım ama çok şükür bisey çıkmadı Hersey normal 32+4 haftadayım hala daha düzensiz yanı sıkmayın canınınızı biraz tevekkül lazım.yasıyacagı varsa gerçekten rabbim onun nefesini veriyor rızkınızda ama endişelenmemek elde değil tabi hele benim gibi iki dusuk yaşayıp bu üçüncü olunca riskli oluyor panik oluyor insan
Aysenur22 Gigy onlar iyi olunca biz çok daha iyi oluyoruz 😍😍😍🙏inşallah dediğiniz gibi olur. İlk gebelik merakla acabalar endişeler bitmiyor 🙈☺️
Aysenur22 ZehrasMom çok teşekkür ederim 🙏 doğumda yaşamam Allaha kalmış olan bir hastalıgım var doktorlar çok ümitli değil hatta yaşamamdan ama ben ona rağmen istedim bebeğimi o yüzden herşeyini sanırım kendime dert ediyorum 🤦♀️. Biraz daha rahatlamam gerek. Onun iyiliği için 🙏👶
ZehrasMom Aysenur22 geçmiş olsun canım umarım sende bebeğinde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız. Bol bol dua et kendine bebişe dikkat et Allahın izniyle sağ sağlim çıkarsınız inşallah 🕊🙏
Fabulas Bende 20.haftadayım erkek bebek hafiften hissetmeye başladım. Doktor 24 e kadar bİle hissetmeyebilirsin dedi
Aysenur22 Fabulas evet kişiden kişiye değişiklik gösterirmiş ama baştan hissedip sonra hissetmemek insanı endişeye düşürüyor daha çok büyük Biraz daha büyüsünler ☺️daha sonra hareketlerinden uyuyamayacakmışız 🥰
Aysenur22 As1995 kesinlikle çok haklısın. Tabiki yaşayacağı varsa diyoruz ama işte gel gelelim yüreğimiz aynı sabrı göstermiyor. Çok sevindim iyi olmasına hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız inşallah
mom_ As1995 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 İyi düşünelim iyi olsun çünkü streste biraz etkiliyor. Şu günler geçsinde kavuşalım bebişlerimize sağsalim 🤗