Birmom Arkadaşlar 20+3 olduk şükür ama ben kendimi çok daha ağırlaşmış hissediyorum kasilmalarim oluyo kilo almamda hizli oldu 5 kilo aldm sizde durumlar nasil
Brcangn Birmom bizde 21 olucaz yarın 7 kilo aldım ☺️ Oğlum hala kendini hissettirmiyor bana sen hissedebiliyor musun canım ☺️
Birmom Brcangn evet çok cok hareketli masallah bence bebegine gore değişiyor kizimi 5 aydan sonra hissettim
Bireylulmasali 19.haftama girdim canım beş kilo aldım ve hala kızımı hissetmiyorum ama kendimi ödemden dolayı çok ağır hissediyorum 🤷🏼♀️
Zeynep_adem58 20+5 im bende 6 kilo aldim bn baya baya hissediuorum ama 2.hamileligim hos oglumdada erken hissetmistim bnde agirlastim bazen karnimda oyle basinc oluyor ki bi anda istemsizce ah diyorum
Bireylulmasali Birmom çünkü beslenmeme dikkat ediyorum hamur işi tatlı vs kesinlikle tüketmiyorum ona rağmen hızlı kilo aldım doktorum hepsinin kilo olmadığımı ödem de olduğunu belirtti ☺️
Birmom Bireylulmasali aynen bende beyaz ekmeği cok nadir tüketiyorum tatlıyla zaten aram yoktur ama arada bir cnm isterse yiyorum genlde kuru hurma incir gibi şeylerle gecistiriyorum bu yüzden şaşırdım zaten her çıktığımda bir kilo artmis oluyo ins ödemdir o kolay 😆