alenrenas1 RukenRns aaa kullanıcı adınızda rns 😅 allah inşallah sizede nasip eder hayırlısıyla 🙏🏻 Aynen bende daha cok anlamlarına bakıyorum 🤗
RukenRns alenrenas1 evet her yerde yazıyorum bakalım Allah nasip ederse inşallah bende koyacağım. Sende sağlıkla kucağına al inşallah 😊
alenrenas1 Deletedmom59 zaten eminim tek isim söylenecek biri kimlikte yazıldığıyla kalacak 😅 ama eşimde bende ilk diye heveslendik 2 isim olsun dedik 😅
Ceylanmerve Cnm iyi hoş beğenmişsiniz ama söylemesi çok zor degilmi çoğu kişi bu ismi söyleyemez bile 😆😋
Selinaymurat alenrenas1 bence değişik bir isim olmuş ama anlamlı ve kimsede olmayan isimlerden gerçekten size özel olmuş 🤗
alenrenas1 Selinaymurat cook teşekkür ederim aynen bizde ayrı ayrı gördük de beraber hiç görmedik bu isimleri 🥰😅
Melike145334 alenrenas1 Alen kulağa hoş gelıyor Ama Renas yanlış anlamayın bır marka ismi gıbı pek kulağa hıtap etmıyor
Rolria alenrenas1 Benim de nasipse kızım olacak bende az duyulmuş anlamı güzel bir isim arıyorum kızlara çok var dermişsiniz acaba onlar neler?Bir de Alen’e tek olarak bayıldım…
Selinaymurat alenrenas1 doğrudur ama bir ayrıcalık bir farklılık katmışsınız ne güzel ismiyle yaşasın sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah