LamiyaCetinkaya Rahim ağzı 50% incelmiş, 2-3 gündür de ciddi ağrılarım oluyor, doğuracak gibiyim bu hafta. An itibariyle 35 haftalık olduk. Akciğerleri tam gelişmiş. Yine de çok erken gibi, bu haftada doğuranlar var mı?
ecembugra53 LamiyaCetinkaya vR canm ablam doğurdu 2600 gr gayet sağlıklı 35 haftalık doğdu küvete de girmedi içim rahat olsun 🤲🏻
Melike145334 LamiyaCetinkaya tam 35 haftalık aynı şeyı yaşadım 180 e çıkan sancılarım oldu durdurdular serum ile kılosu 2900 du ama durdu nitekim
LamiyaCetinkaya ESMAARAS Evet, hamileliğim çok rahat geçti hiçbir sıkıntımız yoktu, en son kontrolde doktor yarı yarıya incelmiş rahim ağzın, artık her an doğum başlayabilir dedi. Ben de şaşırdım ama bir sebep demedi doktor da 🤷
Dilekmutlu61- Bu hafta erken değil hiç korkmayın🙏 Benim ikinci gebeliğim rahim ağzı kısalması hep var bende ilk oğlum 33 haftalık doğdu şimdi 35 haftalık oldum ilaçlarla yatarak bugüne kadar geldim çok şükür 🙏
LamiyaCetinkaya Dilekmutlu61- Benim rahim ağzım 42 mm idi 2 hafta önce, gayet iyi demişti doktor. Birden nasıl inceldi anlamadım yatıyorum ben de artık mecbur 😐 Bebeğinizin kilosu nasıl acaba ?
LamiyaCetinkaya Dilekmutlu61- Benim rahim ağzım 42 mm idi 2 hafta önce, gayet iyi demişti doktor. Birden nasıl inceldi anlamadım yatıyorum ben de artık mecbur 😐 Bebeğinizin kilosu nasıl acaba ?
Btm571 Dilekmutlu61- ya ben 34 haftaligim ama iki gündür çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım oluyor ayriyeten de vajinada iğne batması gibi oluyor bebekte hiç durmuyor acaba normalmi
ESMAARAS LamiyaCetinkaya vajinanda agrı oldumu benım de cok agrım oluyo bıcak saplaması gıbı normalmı acaba
Duygukocc LamiyaCetinkaya 34üncü haftada doğumhaneye yattım açılmam ve kanamam vardı sancımda çıkıyordu 2 doz ciğer geliştirici vuruldu 1 gün yattım 35 dede doğum yaptım ciğer geliştirici vurulduğu için bi sorun yaşamadık çok şükür 2475 kilo 51 cm doğmuştu şimdi 4 aylık oldu oğlum
Melike145334 LamiyaCetinkaya benim rahim ağzım 23 mm di düşünün o derece sancılar tavandı serum durdurdu şimdi 38+2 gelmiyor 🤣🤣
LamiyaCetinkaya ESMAARAS Birkaç gün ard arda yoğun yalancı kasılma yaşadım, kasıklarımda dolgunluk hissi oldu. Aşağı inmiş meğer oğlum. Yerleştikten sonra da aşağıya baskı yapmış.. Bıçak saplanması tarzı 1-2 kez ağrım olmuştu, bugün daha da arttı o.
Newmom1 Duygukocc sancılarınız ve açılmanız çok muydu o yüzden mi bir hafta sonra Doğum yaptınız acaba? Ben de 34 de bir gece yattım kanamam olduğu için 10 gün istirahat verdi erken Doğum riskim var benim de ama şuan sancım kanamam hiçbirşeyim yok .
LamiyaCetinkaya Btm571 Bebeğiniz yerleşiyor olabilir, kontrole gittiğinizde doktor söyler zaten bir sorun varsa