Ozlempeker_55 Bebek istiyoruz doktora kontrole gittim herhangibir sıkıntımın olmadığını rahimimin ters olduğunu söyledi gebeliğe engel değil dedi ama daha çok uğraştırdığını duydum bir bilginiz veya bir tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum
Svmcan Ozlempeker_55 benımde rahmım tersmiş bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim. İstediğimiz 2. Ay oldu hamilelik etkilemiyor gerçekten. Zor olan ilişki biraz daha acılı oluyor.
Ttugceeli Ozlempeker_55 benimde aynı şekildeydi. Geç hamile kaldım ama pco var bende. Hamile kalınca ilk aylar biraz ağrın olur demişti ama olmadı. Kişiden kişiye değişiyor heralde
Bilge1234 Ozlempeker_55 benşmde rahmim terstir doktora gittiğimde herşeyin normal dedi bi sıkıntı yok dedi ama denememize rağmen olmuyordu kadına gittim tavsiye üzerine rahmin dönmüş senin çocuk ondan olmaz dedi doktor baktığı halde bilemedi düzeltti onun üzerine hamile kaldım
misraerol Ozlempeker_55 bende ters rahimliyim gebe kalmam biraz vakit aldı 6 ayda gebe kaldım sogan suyuda ictim 14 gün sabah aksam ac ılık bi şekilde şuan 11+6 dayım
pinar55 Svmcan sizinde ultrasonda zor görüntü alındı mı ilk aylarda. Doktorum ters rahim olduğu için iyi görünmüyor bebek ultrasonda dedi üçüncü ayda düzelir dedi
pinar55 Benimde ters rahimmiş gebe kalınca öğrendim istediğimde gebe kaldım sıkıntı yaratmıyor ters rahim olması hebe kalmakta
Svmcan pinar55 evet çok bastırıyordu görebilmek için hatta kese oluşumunu tam görmek için alttan muayene etmişti
cansu67 Ben 5 haftalık hamileyim cuma günü gidince öğrendim bana da rahmin ters bu dogustan olan birseydir bebege yada baska bir sey sorun olmaz dedi
EsrSvm Ozlempeker_55 Canım bununla alakalı Instagram’da Ebru Ceylan var.Ters rahim olanlarda ilişki pozisyonu önermişti.Bu şekilde hamile kalanlarıda paylaşmıştı hatta.Mutlaka o sayfaya bir bak derim. Bir gebenin günlüğü diye de geçiyor sayfa ❤️
Bebek-geliyor Ozlempeker_55 ben hamile olduktan sonra kontrollerde öğrendim ters olduğunu bir problem değil dedi doktorum sadece şekli öyle dedi. ilk 3-4 ay idrara sıkışık olmadan bebeği göremiyordu rahim tersliğinden dolayı sonradan öyle bir sorun olmadı şimdi 30+3 deyim.
siinneemm Ozlempeker_55 bende hamile olduğumu öğrendikten sonra rahmimin ters olduğunu öğrendim bebek için sıkıntı değil ovulasyon testi ile istediğimiz ay hamile kaldım
haziranin25i Ozlempeker_55 ters rahim değilim fakat ters rahimlere önerilen pozisyonu deneyerek hamile kaldım.. İlk denememde yumurtlama gördükten sonra 3 gün ilişkiye girdim ve ilişki sonrası yüzüstü 15 dk yattım. Şuan 33 haftalık hamileyim. Denemenizi tavsiye ederim 💜