Ozgnuysal 40+0 dayım hala bir belirti yok☺️ yarın kontrolüm var doktor ne dicek bakalım?İlk gebeliğim de olduğunu için beni neler bekliyor bilemiyorum😕Benim gibi heyecanla bebisini bekleyenler var mı?
Babyy1S Ozgnuysal 40+0 sabaha doktorum bakalım ne konuşucaz aşırı rahat sanki benm ki içerde hiç belirti de yok ne yuruyus plates egzersizler hurma flan etkisini göstermedi muayne sonrası bakalım doktorlarmz ne dicek
Eda1201 Ozgnuysal doktordan sonra da haber ver bizlere. İnşallah hayırlısıyla vaktinde kucağına alırsın bebeğini.
Ozgnuysal Mnk2 bazen tek benmisim gibi geliyor aslında saçma da böyle aynı durumda olan anneler olunca bir rahatlama geliyor😬 bir iki gündür bebek cok hareketli bazen ağrılı bile oynama oluyor sizde de öyle mi?
Mnk2 Ozgnuysal evet bebek cok oynamıyor cok nadir oynuyor hareketleri seyreklesti ama hareket ettigi zaman da çok ağrı yapıyor cnm
Ozgnuysal 12345649 nasıl bir süreç bekliyor bizi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza çabucak pozitif bir doğum ile alırız kucağımıza 🤲🏻
Ozgnuysal Eda1201 öğleden sonra gideceğim haber veririm bakalım sanki beklemeye devam dicek gibi geliyor.Herkes dogdu mu dedikce bana fenalik basıyor 😬
Babyy1S Ozgnuysal yarın sabah yatış verildi 1santim aciklik varms ama bende belirti olmadigi icin suni vericek yarin sabah size ne dedi nasil geçti 😁
Ozgnuysal Babyy1S bebegin keyfi yerinde nst iyi beklemeye devam 41 e kadar bekleyebiliriz dedi eğer hala bisey olmazsa suni olcak.Bu hafta beklemeye devam dedi yani😬
Ozgnuysal Babyy1S ayy muayne ediyor mu her seferinde açıklık için benim doktorum alttan muayne falan etmedi son zamanlarda bi kere etmişti o da cok hafta önce
Babyy1S Ozgnuysal 38de etmisti bir de bugun etti uyardı biraz alttan yani biz 41i beklesek gelmicek doktorum da kakasını yiyeblr dedigi icin yarın doğumu başlatıck keske kendileri gelse
Ozgnuysal Babyy1S hayırlısı olsun inşallah olsun nasıl istiyorlarsa öyle gelsinler sağlıkla gelsinlerde🤲🏻 Evet o durumda var biraz o kakasini yeme durumundan dolayi bende tedirgin oluyorum bekledigimiz için biraz😕