Esraa11 Kızlar betam 4+5 im değerim 372 ilk baktırdıgmda 2 gün sonra 904 iki gün sonra 2002 oldu sizce nasıl bi sıkıntı var mı ?
Ozgeemrahh Esraa11 canım bnde beta 213 ile öğrendim şuan 4+6 yım doktor çok yeni dedi baskada kan istemedi beta değeri bi anda yükselebiliyormuş
Eminos123 Esraa11 canim endiselenme degdqerlerin cok guzel cikmis 2 gunde yuzde 60 yukselmesi gerekir en az olmasi gereken de 2 kati yukselmesidir hayirli olsun saglikla kucagina al
Srnykp1904 Esraa11 bnde 10 Aralık’ta gittim beta 759 çıktı haftaya Perşembe gel keseyi görelim dedi bekliyordum
Esraa11 Ozgeemrahh benim doktorum beni perişan etti ya 😂 2 günde bir kan verdim ben çağırdı sürekli çok pinpirikli bi doktordu 😂
Esraa11 Ozgeemrahh görürsün bence canım görmesen de korkma Altan bakınca göründü benim çok erken çağırdı beni bekletmedi hiç
Ozgeemrahh Esraa11 ben doktoruma dedim 2 gün de bir kan vermem gerekiyormu diye gerek yok dedi Sen nerede yaşıyorsun canım
Esraa11 Srnykp1904 kese görünmese de korkma ben çok stres olmuştum görünmedi diye bazen erken olabiliyor