Esrahuseyin_ 5 haftalık doldurdum hamileyim ayağa kalkınca uzun süre durunca rahim de ağrı ve adet sancısı oluyor kramp giriyor sizce nedir
Irmakayla Esrahuseyin_ canm bende 5 haftalk hamileyim ve aynı evi toparlasam kasıklarm ağrıyor bide sağ kasıgımda igne batıyor yerimden sıçrıyorum perşembe kontrolum var dr sorucam ama normal çünkü çoğu kişiden duydum bunları
Nuray23 Esrahuseyin_ ilk 3 ay adet sancisi gibi sancilar agrilar olur. Kanama olmadigi surece korkma. Bende cok kasik agrisi yasadim allaha sukur 3 aydan sonra geciyor.
Miskokulum35 Esrahuseyin_ benimde öyleydi ilk zamanlar ama gün geçtikçe ağrım da bitti. Doktor çok normal dedi. Kafana takma sen
Kadze Esrahuseyin_ kramp kasıklarda yanma iğne batma gibi sızılar normal ancak kanama olursa beklemeden gitmek gerekiyor rahim genişlediği için baş ağrısı dahil bu tip ağrılar oluyor bende ilk hamileligimde yaşadıklarımı unutmuşum.her agrida ay noluyor ki şimdi diyorum:)
Esrahuseyin_ Irmakayla teşekkür ederim aynen bende hamile olanlardan duydum normal dediler ama ne desen şüpheleniyor insan
Beril13 Ben de 5 haftalık hamileyim bende de kramplar oluyor canım.Doktora sordum normal olduğunu söyledi.Tek korkmamız gereken şey kanamadır dedi.Rahim büyümeye başladığı için bu tarz ağrılar olabilirmiş.Bulantınız var mı sizin de ?
Esrahuseyin_ Beril13 çok teşekkür ederim şükür kanama yok bulantilarim şuan başlamadi sadece iki kere oldu
Beril13 Esrahuseyin_ Hiç korkma canım allah korusun normalmiş.Kese göründü mü ben dün gittim doktora keseyi gördük.Tekrar beta hcg ye bakacak mısınız dedim gerek yok dedi.
Esrahuseyin_ Nuray23 şükür aynen öyleymiş bilinmedigine aklıma düşük veya dış gebelik geldi direk sizlerin yorumu rahatlattı
Nuray23 Esrahuseyin_ allahin izniyle bisey olmaz. Benim kasiklarim o kadar cok agriyoduki kimildayamiyodum yerimden. Adet sancisindan daha cok agriyodu. Allaha sukur kanama filan hic bisey olmadi agrilarda kendiliginden kayboldu. Sizinde oyle olucak rahim kendini hazirliyor bebeginize 💕
Nrglorkn 17 haftaya girdim kasıklarım hala çok şiddetli ağrıyor 😔 kaç kere doktora gittiysem herşey normal bol su içmemi söyledi doktor.. acaba bi önceki sezeryanımdan mı diye düşünüyorum artık bende😞
Esrahuseyin_ Kadze benim tanıdıklarım da öyle sorunca hepsi hatrlmyrm diyordu teşekkür ederim bilginiz için 🤗
Deletedmom15 Esrahuseyin_ vücut hamileliğe hazırlanıyo bebek sıkı aıkı tutunmaya calişiyo ağrılarn normal o yuzdn lekelenme gibi bi durum olmadığı sürece ağrılar cok normal