Ben de 15+1 deyim bas agrım oluyor arada o kadar haftada 2 gün pilates yapıyorum 2 hafta oldu başlayalı bu hafta 3 e çıkarıcam doktorum müsade etti. 7. Ve 10. haftalarımda kahverengi lekelenmem oldu progestan hap ve proluton iğne kullandım 10. Haftada olan lekelenmeyi ilişkiye bağladı ama yasaklamadı ben yine de ilk trimester bitene kadar ilişkiden kaçındım korkum var hala lekelenmeye sebep olur mu diye ama her şey yolundaydı ikili teste gittiğimde ilaçlarımı bıraktırdı 2. Trimester a girdim falan derken insallah o risk de ortadan kalkmıştır bir kaç gün sonra denemeyi düşünüyorum 😅🤣 onun dışında ikili testimi yapan doktor cinsiyeti büyük ölçüde kız gibi gördü ama erken olduğu icin yanılma payını tabi ki söyledi ve net konuşmadı şimdi 25 Aralık’ta randevumuz var sanırım kesin olarak o gün öğreneceğim. Yalnız karnımda hiç büyüme yok ve 1 kilo dahi almadım endişeleniyorum acaba çocuk iyi mi içerde bi şey olmuş mudur vs diye. Hep çocuk içerde iyi midir acaba endişem var neden bilmiyorum bu Korkuyu icimden atamıyorum göremediğim icin 20 gündür bebeği iyi olup olmadığını bilmiyorum karnımda da henüz bi hareketlenme olmayınca çocuk tarafından ya da karnımın çıkması gibi korkuyorum ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik sanırım..