Merhaba anneler dün gece covid testi vermeye gittiğimde hastaneye hiçbir sancım yoktu eve geldik gece aşırı derece de geçmeyen bel ağrım başladı maalesef eşim ve aile bireylerimiz de pozitif olduğundan ambulans ile gitmek zorunda kaldık. Hastaneye gittiğimde nst ye bağladılar doğum sancısı olabilir dediler fakat ilk defa alttan muayene ettiler 1 cm anca açılmam vardı muayene ettiklerinden 2 dk sonra biranda suyum gelmeye başladı ne olduğunu anlamadım ilk gebeliğim korktum telaşlandım ne oluyor dediğimde suyun geldi dediler yatışını vericez sabah doktor bakıcak normal mi sezeryan mı o karar verecek dediler . Doktor hanım geldi normal olamayacağını sezeyan olacağını söyledi tekrar muayene oldum yine açılmam yoktu belki alttan muayene etmeseydi hemşire suyum bile gelmeyecekti😌 beni sezeryana alana kadar normal doğum sancısını çektim canım çok yandı artık dayanamıyorum dedim . Sonunda aldılar covid olduğum için beni uyutmadılar sırtıma yaklaşık 10 tane iğne yaptılar nafile uyuşmadı uyutmak zorunda kaldılar uyandığımda yandım anam diye bağırdığımı hatırlıyorum bir zaman sonra kendime geldim ve oğluma kavuştum çok şükür ki yanımda sadece emziremiyorum ilaç kullandığım için 😍