Ayca00 Merhaba kızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum kontrollerim için ama detaylı ultrasonda devlet hastanesine gitmek istiyorum. Nasıl ve nereden randevu almam gerekiyor kadın doğum polikliniğinden mi ? Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen ? 😊
Lelisca Ayca00 ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5+3 tüm. Devletten sıra alana kadar 8+3 te gitmiştim ve oradaki doktor bana bir kağıt verdi ve bununla radyolojiden sıra alcaksınız demişti. Ekim gibi gitmiştim bana ocak 11 e vermişlerdi zaten. Yani demem o ki sıra alabilirseniz şanslısınız. Devlette en baştan ayarlıyorlar sanırım detaylıyı yinede bağlı olduğunuz hastaneye bir gidip konuşun.
eyluleceninannesi Ayca00 herhangi bir doktorun size yeşil alan açması lazım detaylı ultrason için daha sonra 182 ve ya e nabızdan alabilirsiniz ama önce bir doktora detaylı için randevu almak istesiğinizi belirtin doktor yeşil alan açmazsa alamazsınız
E44 Ayca00 mrb bende o zamanlar özele gidiyordum ama detaylıyı devlette yaptırdım kadın doğuma gittim ordan beni yönlendirdi…
Eylul58 Ben üniversite de yaptırmıştım randevu almıyoruz demişti perinatoloji bölümüydü, ayrıydi kadin doğumdan, sabah gidip odemesini yapip sıra aldık öyle muayene etti Gidecegin hastaneyi bi arayıp bilgi alabilirsin
Ayca00 Lelisca eyvah inşallah öyle değildir bi çözümünü bulabilirim. İkizlerime hamileyim özel hastane fiyatları çok yüksek geldi inşallah sıra bulabilirim. Teşekkürler ☺️
Nesrin15 İstanbul’daysan Sadi konuk yapiyo Selen diye bı perinatoloji doktoru var o yapiyo ona randevu alabilirsiniz
Eylul58 Ayca00 Kesinlikle 😊 Bize randevu alınmıyor dediler ama oralarda alınıyordur belki ücreti de 205 tl’ydi burda Radyoloji den yapilmiyor yanlız kimisi oraya yönlendiriyor daha ucuz diye ama detaylı ultrason perinatologa yaptırılması gerekiyor 😊
Ayca00 Eylul58 evet bende e-nabız uygulamasından perinatoloji bölümünden randevu almaya çalıştım ama ileri uzmanlık gerektiren alan olduğundan bir alt dal olan kadın doğum polikliniğinden randevu almanız daha sonra doktorun yönlendirmesi gerekiyor gibi bir uyarı çıktı alamadım maalesef 🤷🏻♀️
Ayca00 Tubisssss normal kontrol için kadın doğum polikliniğinden alabilirsiniz ama detaylı ultrasonu onlar yapmıyorlar bende nereden alındığını öğrenmek için yazdım ☺️
Tubisssss Ayca00 bızım burdan ole dğl kadın doğum yönlendiriyor o gün içinde dğl 15 gün sonra gün veriyolar o yüzden dedim 🤣
Tubisssss Ayca00 aynen ole oluyo kadın doğum ztn yönlendiriyor senı o sıra gün alıyon başka zmn da gdyon detaylı ya