Merveeee45 Happykariner yapar kuzum yapar benim iki gün gecikti sevindim bu gece oldum adet yine hüsran 😞😞😞
mercimeginanne Happykariner yapıyır bazen iğneye rapmen yumurta çatlamıyor kist oluşuyor o adet geciktiritor. Yada yumurta geç çatlıyır adet gecikmesi oluyor
mercimeginanne Happykariner malesef öyle cnm belirsizlik insanı strese sokuyor malesef ama bir kaç gün geçerse adetin kan ver direk. Umarım hayırlı haberler alırsın
Happykariner Merveeee45 Ya çok zor bir durum sizi öyle iyi anlıyorum ki elim kalbimde sürekli tuvaşete gidiyorum bişey var mı dşye bakmaya çok zormuş çoook
Merveeee45 Happykariner nasip değilmiş vakti saati var denekti canım bir dahaki aya inşallah 🙏 o korkuyu biliyorum 10 hafta cektim tuvalete gitmeye korkuyordum kanaman yoksa rahat ol rabbim korusun bebeğini varsa 🙏
Happykariner Merveeee45 teşekkür ederim bakalım adet olur muyum. Benim kdaha öncesinde bir kürtajım var yani eğer hamileysem de öğrenir öğrenmez doktoruma gitmem gerekiyor düşük önleyici vs başlaması için bakalım hepimizin adına hayrlısı olsun inşallah