Zeynepreyyan Kahraman0201 aynen öyle canım bende çok araştırim isimleri. Mesela bir ara Berfin ismini çok beğeniyordum anlamı kar demek bilirsin belki. Geçenlerde bir yerde yazmışlar . Berfin cennete düşen ilk kar tanesiymis 😂😂😂
AlevY Ikiz kızlarımız olacak:) Biz de yeni isimlere uzak durduk. Eylül ve Nil olarak düşündük isimlerini:)
Zeynep-aa nil_-32 bende böyle düşündüm ya kesin sınıfında lina olur dedim o kadar cok😂 biz Beyza koycaz inşallah 😇
bebishmom Mom0101 aynen hocam ben de öğretmenim ve sınıfların yüzde 95 i iki isimli. Ona rağmen bütün isimler de birbirine benziyor. Zeynep Mina, Zeynep Sare, Ayşe Mina gibi… İki isim hiç ama hiç sevmiyorum ve kızıma hala isim bulamadım 😒😒
Mom0101 bebishmom ben destina koyucam. Bi de yoklamada falan bir ismini söylüyorsun cocuk yok diyo ben öbürünü kullanıyorum. İkisini söylüyosun hosuna gitmiyo vs. Saçma sapan
Fazis Ben de ilk çok değiştirdim isim şimdi de Ebrarda karar kıldık son bir ayım var yanına bir isim daha koysam mı diye düşünüyorum
Sakineorkn Benimde kızımın adı Hiranur. Şimdi ikincide kız Eslem Serra koymayı düşünüyorum nasip olursa. 🥰
Didi6 Sakineorkn Eslem ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Asenat34 mmek_2014 valla amcamalrin ev sahibinin adı portakaldı inanmadım kadin kimligini gösterdi var yani meyve sadece sebze isimelri koyulamamıs 🤪🤪🤣🤣🤣