Ebruyavuz0 Kızlar 27+2 yiz geçen haftalarda çok hareketliydi dışardan net görünüyordu gün boyu çoğunlukla hareket halindeydi birkaç gündür yavas hareketleri çok sık değil böyle olan varmı ?🥺
Aysen1996 Ebruyavuz0 canim sen yorulduysan olabiliyor böyle şeyler , bebeğin pozisyonuyla da alakalıymış gönlünü ferah tut hafif de olsa hareket hissediyorsan🙏🏻
ssnnmmm Ebruyavuz0 benimkide geçen gün aynı şeyi yaptı pozisyonuyla yada senin çok yorulmanla alakalı oluyormuş tabi hiiiç hareket yoksa bi doktora görünmek gerek
Didem34 Ebruyavuz0 bende 24 teyim canm benimde ara ara cok hareketli tekmeleri dısardan gözüküyo bazı günler pıtpıt seklinde cok hareketsiz oluyr
Ohaezgi Ebruyavuz0 canım tatlı bişeyler yiyip sola yat dinlen eğer hala hissetmezsen kıpırtı bile doktorunla görüş
Ebruyavuz0 Aysen1996 Evet 2 3 gün üst üste çok hareketliydim ben baya yoruldum ediyor ama hafif kıpırtı şeklinde kafama takıldı. Teşekkür ederim canım 🙏🏻☺️
Ebruyavuz0 Didem34 27 ve 28 den sonra düzenli olması lazımmış 28 e giricez takip ediyorum bende kafama takıldı
Ebruyavuz0 Ohaezgi Tatlı yediğimde oynuyor zaten ama gün içinde ve akşamları özellikle çok kıpırdanıyordu yavaşladı o sanki
alininannesiiiii Ebruyavuz0 benimde 27+2 deyiz aynı durumdayım iki gündür azcık hareket ediyor karnımla oynuyorum falan tatlı yiyorum hafif hareket ediyor ozaman ama azaldı bende taktım kafaya niye öyle inşallah bişey yoktur
Ebruyavuz0 alininannesiiiii Tesadüf değildir o zaman bu haftalarda normaldir diye düşünmek istiyorum büyüdüğü için yeri de daralıyor olabilir bilemedim 27+ 2 tim martın 12 si son dedi doktorum sizin ne zamn?
Didem34 Ebruyavuz0 kızlar bence sakin olun benimde öyle oldu 24 teym ama olsn. Dün doktor randevum vardı hersey yolındaydı yani pozisyondan dolayı olabilr
alininannesiiiii Ebruyavuz0 benimde martın 12 gözüküyor bakalım oğlumuz ne zaman gelmeyi tercih edicek ☺️