Öncelikle buradan mezun olalı 16. Günümüz ve hayatta yaşadığımı hissettiğim en güzel başlangıcım❤️🙏🏻 Hamileliğim boyunca cok şükür cok rahat bi sürec geçirdim. Pandeminin basında öğrendiğim için çalıştığım şirket sürec geçene kadar idari izne ayırmıştı ve sürec bi turlu bitmedigi icin ben doğumuma kadar evdeydim. Ne bulanti ne kusma ne istah kaybi ne baska bisey hic birini yaşamadım şükür 🙏🏻 Gelelim doğumumaaa. Normalde 28 Kasım a günümüzü almıştık. 26 Kasım’da dogum icin korona testi yaptırmam gerekiyordu ve bunu yaptıracağımız gun doktorumuzada uğramıştık. Fakat tam girecekken dr umuz doğuma gittigi icin muayeneye giremedim. Ve gelmesini beklemedik ciktik. Daha sonra son görüşme icin msjlastik ve aslında bir problem olmasada bebeğin bi gün cok hareketli bi gun az hareketli olduğunu söylemiştim. Gayet normal desede istersen öne çekip yarin sabah yapabiliriz dedi ve beni bastı bi heycan. 😊 ve sonuc olarak 28 den 27 Kasım a döndü hikayemizin başlaması. Ve büyük gün gelmişti. Haliyle sezeryan oldugu icin stresim vardi. Ama kendimi hic kasmadim ve inanilmaz bi rahatlıkla hazirliklarimin yapılıp kizima kavuşacağım ani bekledim. Ben sondayi ameliyathane de takılmasını istedim bu yüzden odada sadece damar yolunu açtılar. Dogruyu söylemek gerekirse en zoruda buydu sanırım. İcerden sızlatan ağrıyan tek sey elimin üstünden açılan damar yolu oldu. Ama bu korkutmasin kimseyi benim hassas noktam orasıymış. Daha sonra geldiler ve artik gidiyorduk. Ameliyathaneye kadar ettigim duaların sayisini bilmiyorum diyebilirim. Spinal icin yapilan iğneyi hissetmedim desem asla yalan olmaz benki iğne fobisi olan insan. Tum dokunuşları herseyi hissettim insan saniyorki hissediyorum canim acicak ama kesinlikle böyle bisey yok. Cekistirme dokunmalar derken cok sürmedi meleğimin çıkması. Onu çekerken hissettigim o rahatlık yüzünü gördüğümdeki bu benimmi sorusu onu görünce dünya buymus nefes almak oandan itibaren baslicakmis meğersem düşüncesi duygularin yoğunluğu ve gözden dökülen o mutluluk yaşlar. Hemen muayenesini edip yüzüme koydular meleğimi öp öp dediler dedim nasil öpeceğim nasıl kiyacam 🥰 daha sonra meleğimi götürdüler. cok hafif bi bulanti oldu söylediğim an yapilan iğneyle anında geçti. Kızım çıktıktan sonra sanırım sakinleştirici yaptılar ve müthiş bir hafiflikle ameliyatim bitti. İlk kalkış icin 6 saat gecti sanırım illaki zor oluyor sonucta kesimiz var ama korkutulan gibi asla degil. Cok rahat kalktm bulantm yada bas donmem olmadi hic. İlk aşama icin gecelik tavsiyemdir cok daha rahat ettiriyor. Ve depend cok iyi bisey burdaki tavsiyelerle almıştım sadece 2 gun kullandim cok ihtiyacım olmadi ama ilk 2 gün icin cok büyük rahatlik. Biliyorum cok uzun oldu. Hakkınızı helal edin. Sormak istenilen olursa yanıtlarım. Rabbim herkesi evladına sag sağlim kavustursun. Ve kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dünyanın en güzel şeyine kavuştum darısı tüm kavusmayi bekleyen hamislere 🙏🏻🙏🏻