Mucizeeemmmmmm Merhaba sevgili anneler ilk gebeliğim 29+2 gebeyim. Bebeğime alışverişe başlayacam artık ama neler almalıyım kaçar tane , kaç aylık almalıyım beni aydınlatırsanız sevinirim
Sedaeker Mucizeeemmmmmm bende yeniyim ilk bebeğimiz burda bekleyeyim . Çünkü bende bilmiyorum ne alacağımı
annepanda Mucizeeemmmmmm ben yeni dogan zibin larini felan cok almayi dusunmuyorum en fazla 5 er tane. Çunku 1 ay icinde giyemez hale geliyorlarmis. 3 er tane ic zibin ve pantolon aldim 2 tane 5 li hastane cikisi alicam zibin ve ustleri 5 e tamamlicam. Gerisini 0-3 aylik. 3-6 aylik olarka alicam.
ummomerbera Mucizeeemmmmmm zıbın bolca alın. ben pijama takımı çok almıştım ama en kullanışlısi bence tulum. Çok küçük almayın ben o hatayı yaptım inanın giydiremediklerim var. 0 3 aylık çok almayin hızlı büyüyorlar, ayaksız tulum alın derim çünkü boy çok çabuk uzuyor. Müslin alın bizim kurtarıcımız oldu hep.
BurcuLice Mucizeeemmmmmm selamlar benimde ilk gebeliğim iç zıbın aldım şuan dört tane bir kaç tane daha ilave edeceğim 3 tane takımı var 0-3 mayısa denk gelecek şimdi alt üst takım alıcam ayakları açık ben alışveriş yaparken doğduktan sonra kaç aylık olduğunda hangi aya denk gelir gibi düşünüp alıyorum kışa hangi ayda yaza hangi ayda olacak gibi daha kolay olur bilinçli almış olursun
Aysima288 Mucizeeemmmmmm canim zibin bol al benm ikinci gebeligim. Citcitli tulum alma bence hic kullanisli degil.Genelde buyuk almaya calis.Hastane cikisi fazla alma bi takim alsan yeter.Patikli alt ta kullanissz fazla alma