cerencann Kızlar 3 gündür sabah ilk idrarımda yanma oluyor sonra gün içinde su içtikçe geçiyor. Akıntı rengim de değişti sizce enfeksiyon mu doktora da soracağım
egesmom cerencann canım bence bi idrar tahlili ver aynı sorunu yaşadım ilaç veriyor doktor ciddiye alınmalı
ummomerbera cerencann enfeksiyon olabilir. Ben hamileliligim boyunca nerdeyse hep ayni sıkıntıyı yaşadım. Doktora gittiğinizde söyleyin idrar tahlili ister. Bol su için
Deneyces26 Canım hem enfeksiyon hem gebelikte olabilir kendini çok sıcak tut ve bol şu iç gececek bende vardı ayağımı sıcak tuttuğum dan beri geçti şükür
cerencann Deneyces26 15 gün önce atlatmıştım daha yeni geçmişti tekrarlamasından korkuyorum inan evin içinde terliksiz çorapsız durmuyorum ama yine de bırakmıyor yakamı 😑
cerencann egesmom çarşamba kontrolüm var yine vericem idrar tahlilini. Peki kan tahlili ne kadar sürede vermeliyiz?
cerencann ummomerbera bende öyle en başından beri vardı zaten ama atlatmıştım inşallah tekrarlamamıştır.
Deneyces26 cerencann biliyorum bende hep öyle ama ben şu an 4 tane taytla 5 tane çorapla geziyorum yıne ama geçti benim iyi şu an çok şükür idrarı tutma kendinde geçmiş olsun
Cikolata_kistim Çok geçmiş olsun bende sol kasik ağrısı ile sağlık ocağında idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı erken doğum riski bile varmış ihmal etmeyin antibiyotik tedavisi gördüm yarin kontrol