Gueen Bacak agrısı dayanamıyorum artık sağ bacak komple sızlıyor sabaha kadar çok kötü oluyorum 🤪🤪sıcak duş alıyorum geçmiyor bir hemşire olarak çare bulamıyorum kendime 😟😟🤷♀️🤷♀️
tgbktszdmr Gueen ay canım sorma benimde varis oluştu 6. Ayda. Onun ağrıları oluyor zaman zaman. Allah yardımcımız olsun annelerimizin hakkını ödeyemeyiz 6 ayda anladım bunu daha iyi
Entm_18 Gueen kaç haftalıksınız ben 22 haftadayım benim de sağ bacağım sızlıyor uyuşuyor çok ayakta durmaktan mı okuyor acaba
Dilanhazarbebek07 36+6 haftadayız şimdi bir bacak kilitlenmeye uyandım zaten zor bela uyukluyorum sağolsun eşim kalktı sıvazlayınca geçti Allah yardımcımız olsun 😴
Gueen Karsesi yok canım ama alacam sıkıntı yok kullanmakta ben doğal olarak gecmesını bekledim ama yok gecmıyor magnezyum hafıfletıyor
Piremsess Bende çok çektim bacak ağrısından uyuyamıyorum yürüyemiyorum perisan haldeydim magnezyum da kullandım bi faydası olmadı daha sonra platese başladım çok şükür birseyim kalmadi
annevehamile11 Gueen bende aynı haldeyim. 29 haftalık oldum. Allah yardımcımız olsun şifa versin bizlere. Stressten uzak dur fazla ayakta kalma dedi doktorum
Gueen Eerrennn_ yok kuzum sıcak su bacağıma ağrıyan yere döküyorum baya hafıfledı dıkkat edıyorum zaten