Mujdeicel Arkadaşlar herkes bebeğin her şeyini soruyor ama şampuan soran görmedim ben . Sizler ne kullanıyorsunuz ve ne öneriyorsunuz merak ediyorum
Mineszn Mujdeicel dalin aldım ben hepsini şampuan sabun pişik kremi bebek yağı pudra kolonyası bide çamaşırlarını yıkamak için
YagmurAnnesi Sebamed ya da mustela öneriyorlar genelde. Dalin bebeklerde konak yapiyor diyorlar. Bende çok kararsizim.
Mujdeicel YagmurAnnesi ben internette araştırırken Chicco markasını gördüm şikayet göremedim şimdiye kadar yararlı bayağı diyorlar içerisinde zararlı maddeler yokmuş ama kullanana sormak lazım
Mujdeicel Arkadaşlar merhaba , Chicco marka Bebek bakım ürünleri kullanan anneler varsa Bilgi verebilirler mi ? Memnun musunuz ? YagmurAnnesi
Demir Mustela👍🏻yenidoğan cildine en uygun en iyi ürün. Ben çok araştırdım mesela iyi bildiğimiz sebamedin bile içerisinde sls varmış.Fakat Mustelada ve bübchen markalarında yok.Tam emin olmamakla birlikte chiccoda da yok diye biliyorum.
Minigim Mustela yenidoğan seti çok başarılı ama ben set halinde değil hepsinurada dan pişik kremi hariç tek tek aldım daha uyguna geldi Pişik kremi sudocrem aldım En iyisi de o çünkü ☺