mommy00 Kızlar 9+4 hamileyim bu haftalarda yatış pozisyonu önemi yok ama ben abartıyorum heralde uyuyorum yüz üstü dağınık uyurum sabah uyanıyorum karnım gerilmiş gibi ağrıyor of birşey olur mu yan yatsam da yüz üstü buluyorum kendimi
Ozge20ulu mommy00 6 aya kadar bı sikinti olmazmış cnm bende yan yatıyorum sabah yüz üstü uyanıyorum, 14 haftalık bnmde , sen ve bebek en iyi nasıl rahat ederse öyle uykuya dalar mis zaten ,6. Aydan sonra yüz üstü yatamayiz diye düşünüyorum 🤣
NeseMf mommy00 31 haftalık oldum hala yüzüstü yatıyorum göğsümün ve bacağımın altına yastık koyup başka türlü uyuyamam☺️ İlk hamilelikte de doğuma kadar yattım bi sıkıntısını görmedim
Bittercikolataa mommy00 ben de 20 li haftalara kadar hep yüz üstü yattim hatta 23 24 e kadar 😂 esim cok kızıyordu gece kalkip donderdigi oluyordu😄sabah giderken bakiyordu yine ayniyim😂 karnim büyümeye baslayinca istesemde yatamadim suan 30+1 bir saga bir sola sabaha kadar 😄
Bilge_anne27 mommy00 bende aynıydım şimdi 33 haftalığız tam yüz üstü olmasa da yine ona yakın uyuyorum annem çok kızıyor ama bende başka şekilde uyuyamıyorum🙈 zaten bebek rahatsız olursa seni de rahatsız eder uyuyamazsın o şekilde. Artık tamamen yüzüstü yatacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla en rahat öyle dalardım uykuya çünkü. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlere inşallah 🤲🏻😊
mom_ NeseMf bende nerdeyse 31.haftadayım yastıklardan destek alarak yüzüstü yatıyorum bazen 😁 doktorum yan yatmamı önerdi elbette ama yüzüstü yatarsam da bebeğimin ezilmeyeceğini söyledi. Sadece sırt üstü yatmamın sakıncalı olabileceği konusunda uyarmıştı.
Meralrabiamhmt mommy00 o kadar kotuyum ki uyuyamıyorum uyuduğum anda kendimi yuzustu buluyorum sınır oluyorum bu defa ne yapcm bılmıyorum saat olmus kac ben 3 te uyumus 5 te uyanmısım duzgun bı uyumamda yok😩😩😩😩😩
Nisaa46 mommy00 Valla bende o haftalarda sorun olmuyodu ama şuan 14 olcam yatamıyorum sertlik oluyo agrıyo çocugun üstüne yattığımı hissediyorum ama bence yinede yatmamalısın yüzüstü
NeslihannK mommy00 yok yavrum hic bisey olmaz Allahin izniyle ay vallahi tadini ciksrt nolursun boyle söyleyenlere cok kiziyodum ama istedigin gibi yat bak 40 haftalik oldum saga sola donerken vinç çağırmayı dusunuyorum 😂😂
Aysegul4278 Bence kendini şartla ve alıştır sağa ya da sola çünkü sonra uykusuz kalacaksın karnın büyüdüğü için yüz üstü yatamayacaksın . Korkutmak istemem ama benim oğlum doğduğunda burnu yamuk doğdu içerde baskı yapmış rahim o yüzden demişti Allah’a şükür düzeldi şimdi yamuk değil ama 15 gün öleydi ben hep bunu yüz üstü yatmama buldum belki değildir nedeni ama ne biliyim yine dikkat etmek gerek bence hem sağa yatmak sünnet doğrusu da bu hamileyken sol öneriyorlar kızıma hamileyim ilk 5 ay yine yüz üstü yattığım oluyordu ama şimdi daha temkinliyim bacağımın arasına kırlent koyuyorum dönmemi engelledi büyük ölçüde