Gullll35 Haftamdayım iç çamaşırıma hiç gelen yok ama ultrasonda kese etrafında kanama farketti doktorum.günde 3 tane vajinal 200mg Protestan yazdı.gebeliğini böyle geçirip çocuğunu kucağına alabilen var mı 😟
Elifaysu Gullll35 canım benim hem acilmam vardı 24mm sinirdaydi hemde kanamam progestan ve proton iğne kullandım çok şükür şuanda 36+2haftaligiz inan hiç stres yapma güzel düşün ben çok üzdüm kendini ama çok şükür
Nurr89 Gullll35 benimde aynıydı yoğun kanama gozukuyo calismicaksin yaticaksin dedi progestan yazdı iğne aynı şekilde .. şuan 34 haftalık olduk çok şükür bugüne geldik … Şimdide baskı olduğu için tekrar progestan kullanmaya başladım
nrgnzcn Nurr89 meehaba ne kadar sürdü kanamanız ? Aynı durum bende de var 3 gün kanama sürdü aynı ilaç tedavisine başlandı, 1 haftadır aktif kahverengi-koyu kırmızı akıntı var kanama alanı devam ediyor
Nurr89 nrgnzcn benim kanama olmadı kese etrafında yoğun kanama görüldü ultrason da calisiyodum hiç bı şekilde kendini zorlamicaksin falan dedi ilac kullandım sonradan azaldi … Kanama başlarsa önüne gecemeyiz demişti ..
dilaraRecep nrgnzcn 12+2 haftalığım bir gün süren kanamam oldu doktor yatcaksın sadece kalkmıyacaksın dedi bebek iyiymiş neden olduki acaba
Elifaysu nrgnzcn benim kanamam olduğunda hemen hastane ye gittim durduruldu kanaman serum iğne vs durdu sabah başlamıştı saat beş gibi hastaneye gitmiştim