Kirazkymz Kızlar sizde hamileyken cilt bakımı yapıyor musunuz yüz temizleme jeli kullandım yüzüm şuan kızarık bi durumda neden acaba
Dilek-Can Kirazkymz cilt bakımını pek önermiyorlar hamileyken bebege geçiyormuş kullandığımız ürünler bir cilt bakımcıyla konuşmuştum alerji yapmiş olabilir belki size ürünün tarihine baktınız mı
SenaUysal Kirazkymz ben maske falan kullanıyorum 14 haftalık hamileyim. Ama öyle sık değil ayda 1 en fazla 2 kere daha bi sorun yaşamadım🙃 ama sık yapmamak gerekiyormuş bende duymuştum bunu
EmineDD Kirazkymz niveanın köpük olanından mı yaptın canım tutturursam baya iyi olcak çünkü herkeste kızarıklık yapıyor azıcık beklettin mi
Dilek-Can Kirazkymz çok beklettiyseniz yüzünüzde belki ondan alerji yapmiş olabilir yada o ürün cildinize iyi gelmemişte olabilir
Kirazkymz Dilek-Can ya biraz fazla beklettim evet aşırı pişmanım şuan bidaha asla kullanmak istemiyorum inşallah bebeğime bişey olmaz Pazartesi hemen kontrole gitmek istiyorum 😩🙏
Aselminaaa Kirazkymz bir defadan bisey olmaz cnm solaryuma gidenleri biliyorum ben hamile iken dert etme kendine