glsh-mtn Güzel anneler sıra bana geldi suyum geldi doğuma gidiyorum sizden ricam bana dua eder misiniz çatal a çıktığım gibi doğurayım inşallah hastanede uzun süre şancı çekmek zorunda kalmayayım lütfennn🙏
Beyza_yzk glsh-mtn Allah’ım yardımcın olsun inşallah canım sağlıkla kucağına al yavrunu darısı tüm bekleyenlere inşallah 🤲
B0220 glsh-mtn rabbiyessir vela tuassir rabbitemmim bil-ğayr (Allah’ım kolaylaştır zorlaştırma hayır ile tamamla) 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rabbim yardımcın olsun yarın güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya 🤲🏻🤲🏻♥️♥️♥️
Cereninci glsh-mtn sağlıkla kucağına alır yürüyerek çıkarsın inşallah hastaneden hemencecik Allahım yardımcın olsun rabbiyesiri oku bol bol
3506 glsh-mtn Bir iki üç nefes alıp verin ve balık gibi kayıp gelsin sağlıcakla inşallah ve bütün hamilelerin öyle kolay olsun♥️🤲🏻🧿🌷🙋🏻♀️
glsh-mtn ah canımm hamişler hepinizden Allah razı olsun sizin dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum geçirdim ve hep dilimde sizler oldunuz Rabbim kolay kurtarsın sizleri diye detaylı yazicam size hikayemi en kısa zamanda 🤩😘😍