Zhrblt Kızlar aranızda kefir içen var mı marketten alan ya da kendim mayalayıp içiyorum diyen bilgisi olan yazabilir mi faydası var diyolar ama yinede doktora danışcam bide sizin düşüncelerinizi almak istedim
ssnnmmm Zhrblt ben hergün içiyorum doktorum faydalı olduğunu söyledi tabi genede herşeyin fazlası zarar
Papatya13371 Zhrblt bende doktoruma sordum ve içiyorum marketten alınan kefir. İki günde bir falan içiyorum abartmadan. Bağırsakları çalıştırır iyi gelir içebilirsin dedi doktorum
Esosun Zhrblt canım marketten aldığında daha çok iyi bakteri oluştuğundan kendi mayalamış olduğundan daha iyi bi kefir market kefiri bende market içiyorum tadı tabiki ev tapımının daha güzel ama probiyotik açısından market kefiri daha iyi
morusevenanne Zhrblt ben netten maya aldım bayadır yapmıyorum ama çok güzel oluyor maya büyüyor giderek. Kafkas kefir mayası diye geciyordu. Paketli hic bi ürünün iyi olduguna inanmıyorum. Keşke hic muhtaç olmasak ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Esosun Ipek0z altınkılıç hariç içim sütaş eker aldım ben hepsinide sevdim. altınkılıç evde basınçtan tavana patladı😅 biraz korkuttu